| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
gogocr Гост
|
Пуснато на: Вто Окт 19, 2004 19:47 Заглавие: светофари |
|
|
| Трябва да се монтират светофари пред едно училище в един малък град.Някой ще ми помогнели със схеми . |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
imagination Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Окт 20, 2004 17:37 Заглавие: ? |
|
|
Кажи, за какви светофари иде реч. Щом е за училище мога да се опитам да измакна нещичко  |
|
|
 |
Noel Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Окт 20, 2004 20:15 Заглавие: Re: светофари |
|
|
| gogocr написа: | | Трябва да се монтират светофари пред едно училище в един малък град.Някой ще ми помогнели със схеми . |
Правил съм светофари и мога да ти дам схема но едва ли ще ти хареса има две шепи чакащи мултивибратори Навремето нямаше PIC-ове  _________________ Ако не мога да го поправя значи не е развалено .........но живота крие и изненади  |
|
|
 |
gogocr Гост
|
Пуснато на: Сря Окт 20, 2004 20:36 Заглавие: светофари |
|
|
| Благодаря ви! Трябва ми схема за жълта мигаща светлина с ел. крушки на 36 волта, 36 вата. |
|
|
 |
Noel Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Окт 20, 2004 21:15 Заглавие: Re: светофари |
|
|
| gogocr написа: | | Благодаря ви! Трябва ми схема за жълта мигаща светлина с ел. крушки на 36 волта, 36 вата. |
Ти казваш сфетофар   И аз си мисля че ще регулираш кръстовище Един таймер няма ли да свърши работа ?Ще спретнем някаква схемичка
Виж тук дали няма да намериш нещо подходящо , ако няма ще се разровя да видя какво имам при мен
http://www.uoguelph.ca/%7Eantoon/circ/circuits.htm _________________ Ако не мога да го поправя значи не е развалено .........но живота крие и изненади  |
|
|
 |
|