|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
sacho Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Сеп 04, 2006 14:32 Заглавие: Гърнета АСПО- пълни МЕНТЕТА |
|
|
Купих си гърне на АСПО което при мен е двойно сиреч средно и задно. Монтажа беше безупречен в един малък оторизиран техен сервиз .Момчетата си свършиха много добре работата но това което ми монтираха е пълна ИЗМАМА. Гърнетата вероятно са полу празни вътре за прегради и тем подобни неща едва ли може да става дума. Обезшумяването е доста лошо като цяло колата е шумничка.На младежите това им харесва но на мен не.Дадох 85 лева за нещо което се нарича ШУМОЗАГЛУШИТЕЛНО ГЪРНЕ но на практика тези ламаринени цилиндри точно това не правят.Незнам дали има смисъл да ходя да се разправям защото нищо няма да постигна.И така НЕ СИ КОПУВАЙТЕ ГЪРНЕТА НА АСПО _________________ СЕРВИЗ ЗОРА - ПЛЕВЕН
www.sacho5.alle.bg |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
plamen petrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Сеп 04, 2006 14:51 Заглавие: |
|
|
Направо съм учуден .Аз също си сложих гърне от тях и съм много доволен сега прави 1 година и не е мръднало, а карам на газ .Обезшумяването е направо отлично.Преди време си бях сложил от военния завод в Търговище ,е тях започнах да ги кърпя от 3 месец. _________________ Директна връзка Skype-plamenpetrov8281 |
|
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Сеп 04, 2006 17:57 Заглавие: |
|
|
Алуминизираните им гърнета от към корозия се държат добре,но когато слагах на моето РЕНО се побърках-кривините изобщо не дойдоха като старите,гърнето опираше по гредата долу и дрънчеше-веднъж като е празна колата,после като е пълна-все си намираше причини Тръгнах по ремонти,един скъсява тръбата ,дръг опъваше насам-натам и навсякъде-парички.Накрая ми излезе колкото ново УОКЪР,ама човек де да знае...Тази година във Варна КОСЕР-ите ми сложиха полско и нямам проблеми. _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
valentin subashov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 05, 2006 13:52 Заглавие: |
|
|
| Ditronix написа: | Алуминизираните им гърнета от към корозия се държат добре,но когато слагах на моето РЕНО се побърках-кривините изобщо не дойдоха като старите,гърнето опираше по гредата долу и дрънчеше-веднъж като е празна колата,после като е пълна-все си намираше причини Тръгнах по ремонти,един скъсява тръбата ,дръг опъваше насам-натам и навсякъде-парички.Накрая ми излезе колкото ново УОКЪР,ама човек де да знае...Тази година във Варна КОСЕР-ите ми сложиха полско и нямам проблеми. |
И аз съм слагал гърне на "АСПО"-средно и е доста здраво.Слагал съм и на "УОКЪР"- за мен са излишно скъпи и не особено качествени. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|