Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Гърнета АСПО- пълни МЕНТЕТА

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
sacho
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: гр.ПЛЕВЕН

МнениеПуснато на: Пон Сеп 04, 2006 14:32    Заглавие: Гърнета АСПО- пълни МЕНТЕТА Отговорете с цитат

Купих си гърне на АСПО което при мен е двойно сиреч средно и задно. Монтажа беше безупречен в един малък оторизиран техен сервиз .Момчетата си свършиха много добре работата но това което ми монтираха е пълна ИЗМАМА. Гърнетата вероятно са полу празни вътре за прегради и тем подобни неща едва ли може да става дума. Обезшумяването е доста лошо като цяло колата е шумничка.На младежите това им харесва но на мен не.Дадох 85 лева за нещо което се нарича ШУМОЗАГЛУШИТЕЛНО ГЪРНЕ но на практика тези ламаринени цилиндри точно това не правят.Незнам дали има смисъл да ходя да се разправям защото нищо няма да постигна.И така НЕ СИ КОПУВАЙТЕ ГЪРНЕТА НА АСПО
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
plamen petrov
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Шумен

МнениеПуснато на: Пон Сеп 04, 2006 14:51    Заглавие: Отговорете с цитат

Направо съм учуден .Аз също си сложих гърне от тях и съм много доволен сега прави 1 година и не е мръднало, а карам на газ .Обезшумяването е направо отлично.Преди време си бях сложил от военния завод в Търговище ,е тях започнах да ги кърпя от 3 месец.
Ditronix
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Провадия

МнениеПуснато на: Пон Сеп 04, 2006 17:57    Заглавие: Отговорете с цитат

Алуминизираните им гърнета от към корозия се държат добре,но когато слагах на моето РЕНО се побърках-кривините изобщо не дойдоха като старите,гърнето опираше по гредата долу и дрънчеше-веднъж като е празна колата,после като е пълна-все си намираше причини Twisted Evil Тръгнах по ремонти,един скъсява тръбата ,дръг опъваше насам-натам и навсякъде-парички.Накрая ми излезе колкото ново УОКЪР,ама човек де да знае...Тази година във Варна КОСЕР-ите ми сложиха полско и нямам проблеми.

DRL модули за всички видове автомобили!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
valentin subashov
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Враца

МнениеПуснато на: Вто Сеп 05, 2006 13:52    Заглавие: Отговорете с цитат

Ditronix написа:
Алуминизираните им гърнета от към корозия се държат добре,но когато слагах на моето РЕНО се побърках-кривините изобщо не дойдоха като старите,гърнето опираше по гредата долу и дрънчеше-веднъж като е празна колата,после като е пълна-все си намираше причини Twisted Evil Тръгнах по ремонти,един скъсява тръбата ,дръг опъваше насам-натам и навсякъде-парички.Накрая ми излезе колкото ново УОКЪР,ама човек де да знае...Тази година във Варна КОСЕР-ите ми сложиха полско и нямам проблеми.

И аз съм слагал гърне на "АСПО"-средно и е доста здраво.Слагал съм и на "УОКЪР"- за мен са излишно скъпи и не особено качествени.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети