| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Koko76 Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 05, 2006 17:16 Заглавие: Търся ИС LD7550 |
|
|
| Трябвами ИС LD7550 но никаде не мога да намеря.Това е импулсно захранване за сателитен приемник.Ако някой може да ми каже каде мога да намеря такава или ако има заместител много ще съм благодарен да ми каже. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 05, 2006 17:52 Заглавие: |
|
|
За първи път я чувам тази ,що не се разтърсиш малко из нета ,не чакай всичко наготово. BTW от какъв приемник е това?Толкова ли е зле ,провери ли транзистора ,кондензаторите в първичната и вторичната част.
Ето дейташит -http://www.datasheets.org.uk/search.php?q=LD7550&sType=part |
|
|
 |
AA Опитен потребител

Регистриран на: 28 Юни 2004 Мнения: 730 Местожителство: ВеликоТърново
|
Пуснато на: Вто Сеп 05, 2006 19:29 Заглавие: |
|
|
| Това е вероятно от BEST или MINTON което е все едно Преди време доста търсих такава но така и не намерих Реших въпроса с UC3842 и прекрояване на първичната страна на импулсното Не става много красиво но работи Скоро ми казаха че точно тази схема вървяла в захранването на някакъв модел DVD но така и не се уточни в кой Разбира се както каза колегата по-горе трябва да се провери останалата част от захранването преди да се прекроява |
|
|
 |
Koko76 Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 05, 2006 21:42 Заглавие: |
|
|
| аз из нета всичко са проверил и имам даните.Вапроса е че не мога да намеря заместител и затова се обарнах кам форума ако някои нещо знае.Аз сам проверил всичко друго и кое е дефектирало сам сменил само ми остава тази интеграла да слагам но не мога да я намеря.Приемника е Silver Crest SL65/2CI и е бил залят с вода.Само тази интегралана схема трябва да сложа другото е сменено. |
|
|
 |
|