Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Motorola C261
Иди на страница 1, 2  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Мобилни комуникации - Mobile communications

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
plamen petrov
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Шумен

МнениеПуснато на: Вто Авг 15, 2006 15:47    Заглавие: Motorola C261 Отговорете с цитат

Телефона работи.В руските форуми четох че в модела има наситен блутут но програмно не е активиран.Как може да стане това .
Гост

МнениеПуснато на: Чет Авг 17, 2006 17:35    Заглавие: Отговорете с цитат

да той има също така 2 мега пиксела камера, може да му качиш симбиан, 4 гигабайта вградена памет, даже и сувалки може да изтрелваш и за да активираш всичко това е необходимо само да въведеш един код
Върнете се в началото
plamen petrov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Авг 18, 2006 11:25    Заглавие: Отговорете с цитат

Абе образ къде ти е смелостта да си напишеш името.Крайно време е такива пеперудки да спрат да пишат тук.
Pepi Petrov
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Vidin

МнениеПуснато на: Пон Авг 21, 2006 13:33    Заглавие: Отговорете с цитат

Разгледаи тук,ако не си го видял вече http://www.mobile-review.com/review/motorola-c261.shtml
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
plamen petrov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Авг 22, 2006 9:15    Заглавие: Отговорете с цитат

Това съм го видял то е причина за питането ми ,нека госта го види и другия път да се позамисли като пише глупости.
Ivailosp
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Авг 29, 2006 6:33    Заглавие: Отговорете с цитат

задавам следният въпрос - от motorola ще сложат ли антена и чип за блутут при положенич, че няма да се ползват в модела - мислете какво питате се пак
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Pepi Petrov
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Vidin

МнениеПуснато на: Вто Авг 29, 2006 6:48    Заглавие: Отговорете с цитат

Отказ от стандартного miniUSB разъема продиктован тем фактом, что модель позиционируется как бюджетное решение для звонков и только. К слову, этим же фактом продиктован и отказ от Bluetooth: разработчики посчитали, что активировать функцию не стоит, ведь тогда модель сможет конкурировать с другими решениями компании. Физически Bluetooth в телефоне присутствует, но программно он закрыт. Быть может, позднее появится модификация С261 с поддержкой Bluetooth или народные умельцы активируют эту функцию.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
mishomvp
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Златоград

МнениеПуснато на: Сря Авг 30, 2006 1:05    Заглавие: Отговорете с цитат

Ivailosp написа:
задавам следният въпрос - от motorola ще сложат ли антена и чип за блутут при положенич, че няма да се ползват в модела - мислете какво питате се пак

Що да не сложат какво им пречи след като се прави на всичко автоматично Smile
Как може сименс А55 да го направиш Ц55 или сименс А60 да стане Ц60 ? Да не би да е по различно ? Просто слагат такъв софтуер и става по евтин модел .. а ако искат по скъп друг .. Не е нужно да правят проекти за един тип телефон след като е по-лесно да сложиш друг софт Smile Просто го правят от гледна точка на по-малко разходи.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Ivailosp
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Авг 30, 2006 16:19    Заглавие: Отговорете с цитат

каква разлика м/у siemens M55 и S55 като ги разбирате толкова нещатата - нали ползват една платка и аз питам дали само със софтуер ще си активирам бутута на М55
Върнете се в началото
Koko76
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Вто Сеп 05, 2006 21:53    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз искам да питам нещо.
Имам сащия телефон аз не даржа да е кои знае какав и да има не знам какви си функци все пак си е телефон за разговори но вапросамие този телефон ималиси DATA кабел да мога да го включвам кам компютара затото като го копувах от Германос ми казаха че можел но в момента нямали кабел.И така аз проверявам все няма и се рових из нета и никаде не видях да пише че може.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Мобилни комуникации - Mobile communications Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети