Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Книги за електротехника

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
CableGuy
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Съб Сеп 09, 2006 19:12    Заглавие: Книги за електротехника Отговорете с цитат

Някой ако има електронни книги за електротехника да прати на [email protected] или по Скайп пиша се SMARTONOSENBG.Търся защото електротехниката ми е хоби,и бих чел малко литература на тази тема.Предварително благодаря.

Последната промяна е направена от CableGuy на Съб Сеп 09, 2006 19:55; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Сеп 09, 2006 19:35    Заглавие: Отговорете с цитат

CableGuy, в заглавието си написал:
Цитат:
Книги за електроника
по-надолу в поста питаш за
Цитат:
книги за електротехника

Двете понятия Rolling Eyes за теб еквивалентни ли са?
И за да не стават грешки уточни и на какъв език предпочиташ да са (и горе долу нивото). За да не стане после, че този не ти е силната страна (макар, че ако си направиш труда и се поразровиш във форума - ще намериш линкове към книги в електронен формат).

P.S.Между другото с Шаляпина (Шилялиса) какво стана? Wink
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
CableGuy
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Съб Сеп 09, 2006 19:56    Заглавие: Отговорете с цитат

RC написа:
CableGuy, в заглавието си написал:
Цитат:
Книги за електроника
по-надолу в поста питаш за
Цитат:
книги за електротехника

Двете понятия Rolling Eyes за теб еквивалентни ли са?
И за да не стават грешки уточни и на какъв език предпочиташ да са (и горе долу нивото). За да не стане после, че този не ти е силната страна (макар, че ако си направиш труда и се поразровиш във форума - ще намериш линкове към книги в електронен формат).

P.S.Между другото с Шаляпина (Шилялиса) какво стана? Wink

Шилялиса все още е тук прибран.
Ами да моя е грешката за електротехника става дума.Ами щом има линкове във форума за книги на тая тема ще съм доволен да ги дадеш защото аз очевидно не ги намирам. Благодаря
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Сеп 09, 2006 20:14    Заглавие: Отговорете с цитат

CableGuy, въпреки, че си цитирал целия ми пост (което едва ли е нужно) не си отговорил на всички въпроси.
Ето ти един линк с доста литература от различни области, но да не стане .... Confused (предупредих те)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
CableGuy
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Съб Сеп 09, 2006 23:00    Заглавие: Отговорете с цитат

така поне знам че ще стана нагъл ама други да имаш?Руския не ми е много силен все пак съм 9 клас няма как Smile .Благодаря предварително за усилията които полагаш към мен /разбирам че не съм от вашия клас и на хората от форума но смятам че няма лошо да се науча и моля за разбиране/
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети