|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Hristiqn Активен потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 10, 2006 20:45 Заглавие: Telefunken MP 214 VT |
|
|
Имам Telefunken MP 214 VT и се вижда идеално,всички функции работят (се активирват) само тази за търсенето на програми не може!!! Но според мен влиза някакъв сигнал защото когато включа някоя друга,например тази за цветовете,и после веднага тази за програмите,тази за цветовете се скрива но за програмите НЕ се показва!!!Кажете нещо!!! ПЛСС  _________________ Аз знам,че нищо не знам,ама има хора дет и тва не знаят!?! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 10, 2006 21:04 Заглавие: |
|
|
Да ме прощаваш, ама ти какво правиш - ходиш по улиците и събираш изхвърленото (или ти го носят)?
Настройките на тези телевизори (от немско потекло) са особенни. Дистанционно имаш ли?
Ако имаш - задръж "жълтия" бутон.
Добре, че поне си се ориентирал за правилния раздел  |
|
|
 |
Hristiqn Активен потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 10, 2006 21:22 Заглавие: |
|
|
| RC написа: | Да ме прощаваш, ама ти какво правиш - ходиш по улиците и събираш изхвърленото (или ти го носят)?
Настройките на тези телевизори (от немско потекло) са особенни. Дистанционно имаш ли?
Ако имаш - задръж "жълтия" бутон.
Добре, че поне си се ориентирал за правилния раздел  | Аз дистанционно имам,задаржам ама в тва е проблема ,че НЕ СТАВААА  _________________ Аз знам,че нищо не знам,ама има хора дет и тва не знаят!?! |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|