| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Ichko Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 07, 2006 21:54 Заглавие: |
|
|
Предложението на интермаш ще оставя за по-късно, тъй като трябва да спася информацията от останалите три дяла ня диска, а тя е около 45 GB.
В Safe mode компютърът се стартира. Задържа за известно време при зареждането на agp440.sys
На първия IDE канал е закачен само HDD. На втория има еdин CD ROM и един CD R&RW.
На диска никога не са инсталирани едновременно две ОС. Преди много време имаша втори хард с инсталиран WIN 2K, но доколкото си спомням никога двата диска не са работили заедно. Пък и дял с: е форматиран многократно след това _________________ Интелектът на Земята е константа, а населението непрекъснато расте! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 07, 2006 22:05 Заглавие: |
|
|
| Имам 1 предложение защо не качиш диска на друг комп да се опиташ да си прехвърлиш информацията и чак тогава да направиш формат и сложиш WINа.Струва ми се че така ще стане от раз.Прадложението на интермаш е наи достоверно.Иначе ти остава само труда и то напразно. |
|
|
 |
Ichko Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 08, 2006 21:33 Заглавие: |
|
|
Обединих и форматирах четирите дяла с Partition Magic. Резултатът след инсталацията е същия. Отново се замислям за ъпдейт на BIOS. До сега не съм бърникал толкова дълбоко в компютъра, а знам, че подобна интервенция крие голям риск. Има ли шанс проблемът да се реши по този начин? _________________ Интелектът на Земята е константа, а населението непрекъснато расте! |
|
|
 |
интермаш Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 08, 2006 22:59 Заглавие: Ре: |
|
|
Не си разбрал добре моя съвет. С Partition Magic не става. _________________ Четене му е майката ! |
|
|
 |
Ichko Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 08, 2006 23:32 Заглавие: |
|
|
Наистина не разбирам. Сега целият диск е един дял С:, форматиран FAT32. Имам и стратова дискета на WIN98, но не виждам какво може да се промени от сега нататък. Просто избрах Partition Magiс като по-лесен вариант _________________ Интелектът на Земята е константа, а населението непрекъснато расте! |
|
|
 |
ivan dimitrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 09, 2006 0:35 Заглавие: |
|
|
| Здравейте!Аз си мисля че има проблем с някой от драйверите.След като стартира в безопасен режим опитайте да промените драйвера на видеото - аз подозирам него в измяна.Ъпдейт на биоса едва ли ще промени ситуацията.Ако сте го пръжнали процесора върнете скоростта на шината на стандартната стойност. |
|
|
 |
cdi Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 09, 2006 11:59 Заглавие: |
|
|
| Ichko написа: | | Обединих и форматирах четирите дяла с Partition Magic. Резултатът след инсталацията е същия. Отново се замислям за ъпдейт на BIOS. До сега не съм бърникал толкова дълбоко в компютъра, а знам, че подобна интервенция крие голям риск. Има ли шанс проблемът да се реши по този начин? |
Щом не си правил упдейт на биос до сега, точно на асус дъно не те съветвам да правиш. Проблема може би ще се окаже хардуерен защото XP се интересува само от дяла за инсталацията му и при първото му зареждане е съвсем чисто само с драйверите които е успял да разпознае при инсталацията. Пробвай в биоса да забраниш Plug & Play така поне ще избегнеш инсталацията от XP ако нещо случайно е разпознал от дъното или периферията. Може да пробваш с друга рам - заека трябва да изкочи но ти предстоят проби. |
|
|
 |
Ichko Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 09, 2006 21:49 Заглавие: |
|
|
Благодаря cdi! При проверка в BIOS се оказа, че Plug&Play e изключен. При активирането всичко си дойде на мястото.
Благодаря и на всички отзовали се! От опит знам, че трудно се дава съвет по описание на проблема, когато сам не можеш да видиш за какво става въпрос!
Закривам темата. _________________ Интелектът на Земята е константа, а населението непрекъснато расте! |
|
|
 |
nikolovs Активен потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 10, 2006 23:32 Заглавие: |
|
|
абе да ви имам проблемите.моето дано е gigabyte chipset 865p версия
2004 година и на него не трагва win xp само сас SERVICE PACK 2!!!!!!!!!!!!!!! Като форматирам дяла си С: на ntfs и инстална win xp sp2
като тръгва да зарешда шестата 4ерти4ка на boot screeena и там увисва - забива.Това се слу4и когато си инсталнах от драиверите на даното си една програма , която слага logo на bios .То стана ,но по рано преди него си работеше win xp sp2.WINDOWS 98 , ME ,2000 и win xp pro - то е без SERVICE PACK 2 варвят ,но win xp sp2 НЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.Някакво решение но да не е update ili flash na
bios |
|
|
 |
|