Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

BLAUPUNKT Freiburg CR43?

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
velo
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: dimitrovgrad

МнениеПуснато на: Пон Сеп 11, 2006 17:42    Заглавие: BLAUPUNKT Freiburg CR43? Отговорете с цитат

BLAUPUNKT freiburg CR43 с карта.При постажяне на картата изписжа четери черти и нищо повече.Оставих го вклучен повече от три часа и резултат никакъв.Мисля че проца е 68HC05. Клиента казва че си е работел свалил картата и като я сложил не тръгнал.Малко ме съмнява. Или картата не е негова или освен картата трябва да се набере и код и са го объркали.Ако някои има работещ дъмп моля да прати.А ако не е до дъмп и някои знае какъв е проблема моля да сподели.Благодаря предварително.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
bai_tishan
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Велико Търново

МнениеПуснато на: Пон Сеп 11, 2006 17:54    Заглавие: Отговорете с цитат

Отвори го и виж как са перата на картата.Ако има подгънато някое -така ще е.Направи и процедурата с обучаването на тази карта-ако не е негова
velo
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Сеп 11, 2006 18:22    Заглавие: Отговорете с цитат

bai_tishan написа:
Отвори го и виж как са перата на картата.Ако има подгънато някое -така ще е.Направи и процедурата с обучаването на тази карта-ако не е негова
bai_tishan Благодаря за съвета но това с объчаването на картата не ми е ясно.Ако може да ме светнеш Idea
Върнете се в началото
velo
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Сеп 12, 2006 8:49    Заглавие: Re: BLAUPUNKT Freiburg CR43? Отговорете с цитат

velo написа:
BLAUPUNKT freiburg CR43 с карта.При постажяне на картата изписжа четери черти и нищо повече.Оставих го вклучен повече от три часа и резултат никакъв.Мисля че проца е 68HC05. Клиента казва че си е работел свалил картата и като я сложил не тръгнал.Малко ме съмнява. Или картата не е негова или освен картата трябва да се набере и код и са го объркали.Ако някои има работещ дъмп моля да прати.А ако не е до дъмп и някои знае какъв е проблема моля да сподели.Благодаря предварително.
Задържам 1 и FM и изписва 0000. Но не мога да набирам нищо.Как става въвеждането?Много ме съмнява че трябва да сложа нов дъмп. ако някои има моля да прати Rolling Eyes
Върнете се в началото
bai_tishan
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Велико Търново

МнениеПуснато на: Вто Сеп 12, 2006 8:52    Заглавие: Re: BLAUPUNKT Freiburg CR43? Отговорете с цитат

velo написа:
velo написа:
Задържам 1 и FM и изписва 0000. Но не мога да набирам нищо.Как става въвеждането?Много ме съмнява че трябва да сложа нов дъмп. ако някои има моля да прати Rolling Eyes

Трябва след като ти излизат 0000 да въведеш масър кода и да стане-смята се с калкулатор.Виж в пощата за дъмп

Последната промяна е направена от bai_tishan на Вто Сеп 12, 2006 8:57; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
velo
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Сеп 12, 2006 8:57    Заглавие: Re: BLAUPUNKT Freiburg CR43? Отговорете с цитат

bai_tishan написа:
velo написа:
velo написа:

Трябва след като ти излизат 0000 да въведеш масър кода и да стане-смята се с калкулатор
Работата е там че не мога да ваведа нищо.Натискам бутоните с цифри и с бутоните за радиото пробвах а нулите не помръдват.Самите бутони работят.Ии аз нещо пропускам или съм карък
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети