| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 12, 2006 20:56 Заглавие: |
|
|
Нищо ЛИЧНО но повечето сме техници а не ДАСКАЛИ .Защо трябва да се трие някой може да има нужда от работа  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 12, 2006 21:06 Заглавие: |
|
|
Ами така поиска самия работодател  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 12, 2006 21:10 Заглавие: |
|
|
| mitsar написа: | | сигорно. Ако вкъщи ги чакат малки деца и няма от каде да ги нахрани , няма да се заяжда как е написана обявата за работа. |
mitsar, ти май наистнина не разбираш за какво става дума (въпреки, че вече два пъти си редактирал първия си пост /защо ли? след като за теб това е дребнотемие/ и поради тази причина цитирам целия сега за да няма неразбрали за какво иде реч) и друг път имай впредвид следното:
1. С посочените изисквания | Цитат: | Възраст 25-30г
Познания-електротехника,електроника, СВЧ-предимство
Опит-най малко 2 години
Шофьорска книжка- задължително, опит 2 години най малко
Познания на чужди езици-предимство
|
трудно ще намериш човек,който го | Цитат: | | чакат малки деца и няма от каде да ги нахрани |
2.Ако той е такъв , едва ли ще има възможността да чете подобни обяви по форумите. А и едва ли това | Цитат: | Готов за чести пътувания
Работа ще състои в монтаж, експлоатация и поддръжка на радио-релейни съоръжения | би го устройвало.
3.Когато имаш претенции за нещо, бъди по-конкретен в това което предлагаш, за да не се получи след време дискусията от една друга тема за работодателите.
....
Понеже вече си успял да дадеш и друг отговор: | Цитат: | Ходете на другите форуми извън България и вижте, че хората вместо ВИНАГИ да си показват колко са велики и знаещи, си помагат един на друг.
Модератор изтрий темата, моля. Ще си намерим хора за работа и без ЗНАЕЩИ | ще си позволя да ти кажа само още нещо (не го приемай по никакъв недоброжелателен начин, моля), а именно понеже се изясни кой не ти е родния език, та в българския има една народна поговорка:
"На нов началник и на малко прасе не се радвай - не е ясно каква свиня ще излезе".
(Пак подчертавам, че това не е обида и не е персонално!)
Та дори и да отговарях на критериите ти - не бих си подал CV -то (това добре си го редактирал, но защо не продължи докрай) именно заради неграмотния начин на изразяване на много претенции без да се предлага нищо освен общи приказки.
Още веднъж ти пожелавам успех в намирането на подходящия за теб човек.
А поста ти едва ли е нужно да се трие. Аз не бих го направил.
Ти сам имаш тази възможност, ако считаш, че това е решението.
Последната промяна е направена от RC на Вто Сеп 12, 2006 21:11; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
mitsar Активен потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 12, 2006 21:10 Заглавие: |
|
|
| Аз също. И ако ми трябва даскал по български език ще си пусна обява.На NBS форума може да се намери моето присътсвие. Ok, нека да остане темата. Просто ми писна, каде то и напишеш нещо и се почва някакъв невероятен флейм нямащ нищо общо със темата. |
|
|
 |
ampex Гост
|
Пуснато на: Вто Сеп 12, 2006 21:15 Заглавие: |
|
|
| Abe nyakoi hora prosto si stoyt v ka6ti pred PC-to i se 4udyat kak da im e po- intersno i se zayajdat.... |
|
|
 |
mitsar Активен потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 12, 2006 21:17 Заглавие: |
|
|
| RC благодаря за обяснение. Познавам поне 4 с такива умения и са без работа. Имам си принцип, не взимам познати. Всеки си има начин на работа , и аз искам млад човек без изградени навици в тази област за да го науча да работи по моя начин и да няма после спорове. |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 12, 2006 21:20 Заглавие: |
|
|
| mitsar написа: | | Имам си принцип, не взимам познати. Всеки си има начин на работа , и аз искам млад човек без изградени навици в тази област за да го науча да работи по моя начин и да няма после спорове. |
С този принцип съм абсолютно съгласен!
Моя е, че с близки приятели и роднини "бизнес" не трябва да се прави, защото последствията са кофти (рано или късно). |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 12, 2006 21:23 Заглавие: |
|
|
Е в края на краищата се видя че може да се пише и разговаря по човешки.  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
Boiko Опитен потребител

Регистриран на: 01 Апр 2004 Мнения: 547 Местожителство: София-Люлин 8 зад Билла 0888 491 426
|
Пуснато на: Сря Сеп 13, 2006 6:21 Заглавие: |
|
|
Колеги,
Тук не става дума за неграмотност, а за езикова разлика. Доколкото си спомням, родното място на mitsar е в Молдова.
Анатолий,
Струва ми се че на твойте критерии отговаря Любо Казаков. Може и да си го виждал при Ники "Лароса" преди време в Люлин. Той работеше в Глобъл и точно по експлоатация и поддръжка на Р/Р станции. Ще се опитам да ви свържа пък ако се споразумеете може и да почерпя.  _________________ НБС-СЕБТ http://www.nbs-set.com/
http://tvbonel.alle.bg |
|
|
 |
|