| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
plam65 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 15, 2006 12:11 Заглавие: TV SHARP 37GQ-20S запушен канал за сигнала по ниска честота |
|
|
| Колеги телевизора не пуска видео сигнала след междинното стъпало да се възпроизведе.Иначе в режим видео през скарта приема сигнал и нормално се вижда ако му се подаде от видео или друг източник.включвам го на AV с дистанционното слагам антената и на скарта от изхода TV OUT pin19 замоствам с TV IN pin 20 и се вижда идеално изображението.процесора за видеото е STV2236 и има два входа за видеото от скарта и за сигнала идващ от междинното стъпало.Би могло да е изпушил входа за междинния сигнал или нещо с паметта за процесора .някой има ли идея или дъмп за този модел телевизор?Благодаря предварително:-) |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 15, 2006 12:26 Заглавие: |
|
|
Паметта на този телевизор е в процесора,за да се променя записа трябва да се влезе в сервиз.Изпращам Ви сервизното описание на телевизора и записа в клетките на паметта/теглена от Интернет/Запишете непременно предварително Вашите стойности. _________________ Димитър |
|
|
 |
plam65 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 15, 2006 13:13 Заглавие: |
|
|
| dima написа: | | Паметта на този телевизор е в процесора,за да се променя записа трябва да се влезе в сервиз.Изпращам Ви сервизното описание на телевизора и записа в клетките на паметта/теглена от Интернет/Запишете непременно предварително Вашите стойности. |
благодаря много мисля че това ще ми помогне може и да се е променил някой параметър:-) |
|
|
 |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 15, 2006 13:19 Заглавие: |
|
|
Според мен имате проблем около или може би и с STV22..... _________________ Димитър |
|
|
 |
|