| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
gelkov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 15, 2006 16:10 Заглавие: 5+1 усилвател made in CHINA :( |
|
|
Дойде ми за ремонт следното чудо на техниката: speaker x7001 - рових се из нета, но така и не намерих това чудо на техниката. Проблемът е следния: братята китайци са пропуснали да сложат бушон... в резултат на което след като се е повредил ( най- вероятно от претоварване ) схемата на буфера е изгърмяла и в следствие на липсата на бушон е почнала да грее... бих казал доста сериозно... кутията която е пластмасова е по4ти стопена на местата където се е допирал радиатора и трафа... Основният проблем е че схемата беше безнадежно изпечена и не можах да й сваля данните... схемата по която е включена я слагам като attach с молаба някой да ме насочи какво схема да използвам - нямам идея за каква изходна мощност би трябвало да дава тоя идиот - на трафа пише 2Х12В 1.6А като се захранват и останалите 5 говорителя с този траф.Благодаря предварително на отзовалите се ! _________________ eng. M.Gelkov |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
sabi69 Опитен потребител

|
|
|
 |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 15, 2006 17:40 Заглавие: |
|
|
Не е 2030, не са така изводите. _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |
gelkov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 16, 2006 15:42 Заглавие: |
|
|
2030 стана не бях написал правилно изводите на attacha благодаря за помощта! Закривам темата. _________________ eng. M.Gelkov |
|
|
 |
|