Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Проблем с експлорера ми.

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти на компютърна и офис техника-Computer and office equipment

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Electric Fitter
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Нед Сеп 17, 2006 1:21    Заглавие: Проблем с експлорера ми. Отговорете с цитат

There was an internal error and one of the windows you were using will be closed. It is recommended that you save work, close all programs, and restart your computer.

This program has performed an illegal operation and will be shut down.
If the problem persists, contact the program vendor.

Тези две съопщения ми излизат на полвината саитове които отварям. Първото ми излиза с бутон OK и Х когато цикна едно от двете ми излиза второто със бутони Х, close и details>> независимо кое от трите ще цъкна и на него ми затваря експлорера и вече винаги като отворя този саит става така преинсталирам уиндоуса ( 98 ) и пак моляви помогнете ако иска някои да ми даде имеил и 6те му пратя снимки на саоп6тенията(същтото става и при firefox)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
nikolovs
Активен потребител
Активен потребител

МнениеПуснато на: Нед Сеп 17, 2006 11:41    Заглавие: Re: Проблем с експлорера ми. Отговорете с цитат

Electric Fitter написа:
There was an internal error and one of the windows you were using will be closed. It is recommended that you save work, close all programs, and restart your computer.

This program has performed an illegal operation and will be shut down.
If the problem persists, contact the program vendor.

Тези две съопщения ми излизат на полвината саитове които отварям. Първото ми излиза с бутон OK и Х когато цикна едно от двете ми излиза второто със бутони Х, close и details>> независимо кое от трите ще цъкна и на него ми затваря експлорера и вече винаги като отворя този саит става така преинсталирам уиндоуса ( 98 ) и пак моляви помогнете ако иска някои да ми даде имеил и 6те му пратя снимки на саоп6тенията(същтото става и при firefox)

По добре си слоши windows xp sp2 , тоя 98 е ве4е стар аи няма ъпдеити за него .проблемите могат да са много,затова мини на windows xp sp2
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Гост

МнениеПуснато на: Нед Сеп 17, 2006 12:57    Заглавие: Отговорете с цитат

може би трябва да update-неш и самия explorer, най-вероятно не си с някоя от последните версии на Win98, а и да е така, пак има по-нова версия на IE, просто му направи update, или ползвай друг browser, примерно Opera.
Върнете се в началото
guitman
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Пловдив

МнениеПуснато на: Нед Сеп 17, 2006 16:26    Заглавие: Отговорете с цитат

Сложи си друг браузер. Опера, Модзила, Нетскейп..... Явно влизаш в сайт който не трябва да влизаш и който ти е лепнал някакъв спай. С модзила ще имаш най малко проблеми от подобен характер.
di_rtv
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Dobrich

МнениеПуснато на: Нед Сеп 17, 2006 22:15    Заглавие: Отговорете с цитат

какъв ти е компа имам пред вид каква конфигурация използваш?
Върнете се в началото
bobykafe
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Стара Загора

МнениеПуснато на: Нед Сеп 17, 2006 23:59    Заглавие: Отговорете с цитат

Четете бре хора!!!!!!!!
Цитат:
(същтото става и при firefox)

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
guitman
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Пловдив

МнениеПуснато на: Пон Сеп 18, 2006 7:33    Заглавие: Отговорете с цитат

bobykafe написа:
(същтото става и при firefox)
В такъв случай най удачния вариант е WinXP. После следват anti spy програма или някакъв firewall, или пък просто да не влизаш в сайта който ти лепи това. Има и вероятност ако си програмист да ти се сбозва active x control-а от езика на който програмираш.
grishan
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон Сеп 18, 2006 21:42    Заглавие: Отговорете с цитат

Според мен си клокнал процесора,върни си го на стандартната честота и най вероятно ще си решиш проблема.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти на компютърна и офис техника-Computer and office equipment Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети