| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Electric Fitter Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 17, 2006 1:21 Заглавие: Проблем с експлорера ми. |
|
|
There was an internal error and one of the windows you were using will be closed. It is recommended that you save work, close all programs, and restart your computer.
This program has performed an illegal operation and will be shut down.
If the problem persists, contact the program vendor.
Тези две съопщения ми излизат на полвината саитове които отварям. Първото ми излиза с бутон OK и Х когато цикна едно от двете ми излиза второто със бутони Х, close и details>> независимо кое от трите ще цъкна и на него ми затваря експлорера и вече винаги като отворя този саит става така преинсталирам уиндоуса ( 98 ) и пак моляви помогнете ако иска някои да ми даде имеил и 6те му пратя снимки на саоп6тенията(същтото става и при firefox) |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
nikolovs Активен потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 17, 2006 11:41 Заглавие: Re: Проблем с експлорера ми. |
|
|
| Electric Fitter написа: | There was an internal error and one of the windows you were using will be closed. It is recommended that you save work, close all programs, and restart your computer.
This program has performed an illegal operation and will be shut down.
If the problem persists, contact the program vendor.
Тези две съопщения ми излизат на полвината саитове които отварям. Първото ми излиза с бутон OK и Х когато цикна едно от двете ми излиза второто със бутони Х, close и details>> независимо кое от трите ще цъкна и на него ми затваря експлорера и вече винаги като отворя този саит става така преинсталирам уиндоуса ( 98 ) и пак моляви помогнете ако иска някои да ми даде имеил и 6те му пратя снимки на саоп6тенията(същтото става и при firefox) |
По добре си слоши windows xp sp2 , тоя 98 е ве4е стар аи няма ъпдеити за него .проблемите могат да са много,затова мини на windows xp sp2 |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Нед Сеп 17, 2006 12:57 Заглавие: |
|
|
| може би трябва да update-неш и самия explorer, най-вероятно не си с някоя от последните версии на Win98, а и да е така, пак има по-нова версия на IE, просто му направи update, или ползвай друг browser, примерно Opera. |
|
|
 |
guitman Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 17, 2006 16:26 Заглавие: |
|
|
Сложи си друг браузер. Опера, Модзила, Нетскейп..... Явно влизаш в сайт който не трябва да влизаш и който ти е лепнал някакъв спай. С модзила ще имаш най малко проблеми от подобен характер. _________________ home studio |
|
|
 |
di_rtv Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 17, 2006 22:15 Заглавие: |
|
|
| какъв ти е компа имам пред вид каква конфигурация използваш? |
|
|
 |
bobykafe Опитен потребител

Регистриран на: 02 Ное 2004 Мнения: 1325 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Нед Сеп 17, 2006 23:59 Заглавие: |
|
|
Четете бре хора!!!!!!!!
| Цитат: | | (същтото става и при firefox) |
_________________ Няма нищо по- унизително от това, да виждате идиоти, които успяват в начинания, в които сте се провалили
----------------
В този форум вече съм само на гости... |
|
|
 |
guitman Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Сеп 18, 2006 7:33 Заглавие: |
|
|
| bobykafe написа: | | (същтото става и при firefox) | В такъв случай най удачния вариант е WinXP. После следват anti spy програма или някакъв firewall, или пък просто да не влизаш в сайта който ти лепи това. Има и вероятност ако си програмист да ти се сбозва active x control-а от езика на който програмираш. _________________ home studio |
|
|
 |
grishan Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Сеп 18, 2006 21:42 Заглавие: |
|
|
| Според мен си клокнал процесора,върни си го на стандартната честота и най вероятно ще си решиш проблема. |
|
|
 |
|