|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Pesho Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 07, 2006 20:45 Заглавие: Ericsson |
|
|
| Имам една антика - Ericsson А1018s със скапана батерия, а ми трябва за възрастен човек. С какви клетки мога да я рециклирам; нова едва ли вече може да се намери? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Ivailosp Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Сеп 11, 2006 11:59 Заглавие: |
|
|
| нова е към 8лв., а за рециклиране ти пожелавам успех - ще имаш нужда |
|
|
 |
dtmf Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 12, 2006 0:26 Заглавие: Re: Ericsson |
|
|
| Pesho написа: | | Имам една антика - Ericsson А1018s със скапана батерия, а ми трябва за възрастен човек. С какви клетки мога да я рециклирам; нова едва ли вече може да се намери? |
с никелметалхидридни_ААА,
а ти с какви искаше?  |
|
|
 |
Pesho Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 17, 2006 16:32 Заглавие: |
|
|
Ivailosp, в София къде си виждал такива нови батерии?
Опитвах се да разтворя пластмасовия корпус на батерията, за да заменя елементите с нови, предполагам може, ама тия шведи са го залепили яко, сякаш незнаят, че в Б-я такива неща си ги ремонтираме... |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Нед Сеп 17, 2006 16:50 Заглавие: |
|
|
| Имам един A2626s, при него батерията е Li-Ion, в нещо като кутийка, омотана в залепващо фолио, и от нея стърчат 3 жици на куплунг. Не знам дали и при теб е така, но разпори кутийката, после си намери някакъв Li-Ion елемент, който да ашладисаш в нея и тел-а трябва да стане като нов. Ако пък е с Ni-MH, сложи от тези стандартните акумулатори ААА. |
|
|
 |
dtmf Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 17, 2006 21:24 Заглавие: |
|
|
| Anonymous написа: | | Имам един A2626s, при него батерията е Li-Ion, в нещо като кутийка, омотана в залепващо фолио, и от нея стърчат 3 жици на куплунг. Не знам дали и при теб е така, но разпори кутийката, после си намери някакъв Li-Ion елемент, който да ашладисаш в нея и тел-а трябва да стане като нов. Ако пък е с Ni-MH, сложи от тези стандартните акумулатори ААА. |
2618 и 1018 нямат нищо общо с батерииите  |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|