|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
TIReX Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 12, 2006 21:43 Заглавие: |
|
|
преправи защитата по ток да не е с транзистори и лавинен процес да вдига 4ти крак на 5В, а с резисторен делител да подава на 16ти крак напрежение около 2,5В,като преди това свържеш 15ти със 2ри!( разбира се развързваш 15и16 съответно от 5В и минуса на които са вързани)
идеята е като се натовари 14то волта те да клекнат и да се увеличават със зареждането на батерията, като така не му пуска голям ток!
ако не ти се занимава пиши на лично може да измислим нещо за 2-3 шишета бира |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
lz3dq Активен потребител

|
Пуснато на: Сря Сеп 20, 2006 13:16 Заглавие: |
|
|
все не остава време, но съм го почнал и малко по малко......докато почне студа и акумолатора клекне пък и то времето вече за ракия стана
ако нахвърлиш някакава примерна схема на тази която си описал - мога да се справя
или другия вариант - колко ще ми излезе такова преправено ако ти дам АТХ, + бирата  _________________ (\__/)
(='.'=)
E[:]|||||[:]З
(")_(") |
|
|
 |
suxfan Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Сеп 20, 2006 16:24 Заглавие: Mda |
|
|
| lz3dq написа: | все не остава време, но съм го почнал и малко по малко......докато почне студа и акумолатора клекне пък и то времето вече за ракия стана
ако нахвърлиш някакава примерна схема на тази която си описал - мога да се справя
или другия вариант - колко ще ми излезе такова преправено ако ти дам АТХ, + бирата  |
Ето ти тема за размисъл
За HEX кода само с PM !
 |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пет Сеп 22, 2006 10:55 Заглавие: |
|
|
| todyn написа: | | А от къде се пали това захранване,че мойто няма ключе. |
На АТХ и да искаш няма да намериш ключе,на черупката дето се включва в дъното(20 пинова),има бая жички просто даваш на късо зелената и черната и потегля.Само че имам едно ДЕЛЛ 100W от една стара щайга P1 на 166Mhz при него този начин не става(пък и няма зелена жица). |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|