| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Elmo_01 Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Сеп 20, 2006 19:35 Заглавие: проблем с Тонакс 05 /мн ме яосват/ |
|
|
тея колони ми съкратиха живота! проблема е само в едната. Първо си отидоха високите /те и беэ тва тва толкова работеха/. после си отиде баса след него и другия. Одеве си купих 2 говоритела ВКН 10230-80W вместо старите ВКН 1023-60W. Сложих ги и ми плачеше при усилване над 1/2 /усилвателя е 2 x 100W/ се чува гадно припукване като удари баса. Според вас от какво може да се получи? съмнявам се да е от няква спойка. стъпалото си работи. чудя се дали може да е от филтъра или говорителите са дефектни  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
4mal Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 21, 2006 1:05 Заглавие: |
|
|
Погледни омовете на говорителите.може да има несаответствие спрямо усилвателя,зависи как си ги варзал последователно или паралелно.ако усилвателя е 4ом а говорителите са и те по 4ом и са паралелно варзани то тогава не само ще пука на баса ами може и да ти цафне краиното,погледни добре какво пише на старите говорителии виж дали новите които си взел отговарят по параметри на тях 8 или 4ом и наи важното начина им на сварзване.УСПЕХ  |
|
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 21, 2006 21:50 Заглавие: |
|
|
Пукат не,ами шпулите блъскат в дъното на дупката!Не си първия,дето се минаваш!Аз специално БГ-говорители в тоя живот едва ли ще си купя! _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
baboo Нов потребител

Регистриран на: 05 Авг 2006 Мнения: 24 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Пет Сеп 22, 2006 1:14 Заглавие: |
|
|
| говорителите пукат не защото се блъскат а защото шпулата ислиза от магнитното поле всеки говорител го може тоя ефект а за българските говорители мие добро мнението особено за старите защото тези които сега ги правят изглеждат много модерно и мощността им е доста голяма което звучи смешно но все пак ги предпочитам пред китайските .за един говорител не е важна мощността която издържа а мощността която може да възпроизведе |
|
|
 |
Петров Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 22, 2006 1:45 Заглавие: |
|
|
| Осцилоскоп изход контрол. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Сеп 22, 2006 22:03 Заглавие: |
|
|
baboo,звучиш смешно.Не всеки го може тоя ефект,но ти звучиш.Все пак не е важно колко смешно звучиш,а колко си смешен,дори да изглеждаш модерно.Може дори да не си китайски.И все пак най важно е колко смешно звучиш,а не колко си смешен....Всъщност по-добре е да си по- смешен,отколкото дса звучиш смешно........А бе смяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяях.......  _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
|
|
 |
baboo Нов потребител

Регистриран на: 05 Авг 2006 Мнения: 24 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Съб Сеп 23, 2006 19:50 Заглавие: |
|
|
абе я се успокой вземаш се много на сериозно  |
|
|
 |
helios Опитен потребител

Регистриран на: 23 Апр 2005 Мнения: 2944 Местожителство: Pirdop/Zlatica
|
Пуснато на: Съб Сеп 23, 2006 19:58 Заглавие: |
|
|
| Ако бобинката се "удря" в задната част,то тя вероятно вече се е деформирала.При нормален ход, би трябвало вече да стърже в магнита.Лесно може да се провери "на ръка". |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Сеп 24, 2006 17:25 Заглавие: |
|
|
Допълвам по-горния си пост така:Аз специално БГ-говорители в тоя живот едва ли ще си купя още веднъж! _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
|
|
 |
Astor Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 26, 2006 17:05 Заглавие: |
|
|
baboo ли си деддоооо ли си , не се ежи като петел пред кокошка ,ами виж дитроникс какво ти е казал- вярно е , а също така и единственото нормално мнение в темата
Аз също потретвам НЕ СИ КУПУВАЙТЕ БЪЛГАРСКИ ГОВОРИТЕЛИ _________________ The Big Man |
|
|
 |
|