| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
nebelservice Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 23, 2006 0:24 Заглавие: Обява за Работа |
|
|
Истина е че само китайците като дойдат работата ще тръгне ама пусто като не знам китайски. То и български толкова знам май, ама ....
Търсят се технически грамотни хора за ремонти на битови и професионални домакински уреди ( перални, съдмиялни, печки, хладилници и климатици ).
Предлага се трудов договор и квалификация ако се налага, сервиза е в София , кв.Младост.
Заплатата може и да е четирицифрена, но да се знае че работата не е за манекенки.
Ако някой има интерес да пише ЛС , аз ще го потърся да му обясня как да се срешнем и да уговорим подробности.
Ако можех, щях да заключа темата, защото дежурните тука ще почнат веднага да коментират, че не е правилно написано, че езика не е съвсем български, че заплатата е много голяма а това не е възпитателно, ще почнат поговорки и вицове, че няма никаква информация, а истината е че брата българин смята че някой му е длъжник и че му е под достойнството вече да стане от компютъра и да погледне през прозореца, ден ли е, или нощ. Камо ли да се хване на някаква работа. Та китайците са с предимство. _________________ ::: Консултации и ремонти на перални ::: Климатици.ком ::: Статии за климатизация |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Съб Сеп 23, 2006 9:15 Заглавие: |
|
|
Обявата само за хора от София ли е валидна и ако е така значи ли това,че трудно се намира софиянец за 999лв. заплата  |
|
|
 |
nebelservice Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 23, 2006 10:32 Заглавие: Re: Обява за Работа |
|
|
| nebelservice написа: |
Търсят се технически грамотни хора за ремонти на битови и професионални домакински уреди ( перални, съдмиялни, печки, хладилници и климатици ).
Предлага се трудов договор и квалификация ако се налага, сервиза е в София , кв.Младост.
|
И за 99 и 999 - хората вече не искат да работят. _________________ ::: Консултации и ремонти на перални ::: Климатици.ком ::: Статии за климатизация |
|
|
 |
dreadx Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 23, 2006 10:55 Заглавие: |
|
|
Убийствено си прав за последното.. Ама то и с някакви чекиджийски фирми се напълни в един период от последните години. И като им гледаш обявите разбираш, че за да започнеш работа някъде сигурно е най-важно да си добър в писането на CV-та и мотивационни писма.. ;)
Хубаво е, че си държиш на служителите и гледаш да им създадеш условия за да се върши работата, успех! ;) |
|
|
 |
okela Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 23, 2006 20:25 Заглавие: |
|
|
с удоволствие щях да се кандидатирам за работата но живея в западен парк и ми е далечко
подкрепям идеята за такива обяви и съм сигурен че българина някой ден ще заработи по добре от китайци тайванци и прочее  |
|
|
 |
Emil Evtimov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 23, 2006 23:14 Заглавие: |
|
|
| okela написа: | с удоволствие щях да се кандидатирам за работата но живея в западен парк и ми е далечко
подкрепям идеята за такива обяви и съм сигурен че българина някой ден ще заработи по добре от китайци тайванци и прочее  |
Да бе Да ...!  _________________ Когато гледам , виждам !!! |
|
|
 |
okela Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 24, 2006 8:14 Заглавие: |
|
|
| Emil Evtimov написа: | | okela написа: | с удоволствие щях да се кандидатирам за работата но живея в западен парк и ми е далечко
Да бе Да ...!  |
и кое не ти се вярва ако влеземе в съюза и обеднеем като църковни мишки гладни ли ще стоим или ще работим
извинявам се за оф-топика  |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 24, 2006 17:16 Заглавие: Re: Обява за Работа |
|
|
| nebelservice написа: | | И за 99 и 999 - хората вече не искат да работят. |
евала за приказката-тук си много прав  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
Emil Evtimov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 30, 2006 19:19 Заглавие: |
|
|
| okela написа: | с удоволствие щях да се кандидатирам за работата но живея в западен парк и ми е далечко
Кое ти е далечко ? Човекът пише че работата е в София или поне под ника пише че той е от София ...Западен парк да не би вече да се води в провинцията , та ти е далечко ? По-добре си признай , че не ти се работи ...Хората от Перник и околностите идват да работят в София ,а на тебе ти е далече !  _________________ Когато гледам , виждам !!! |
|
|
 |
|