|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
elektronchika Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 24, 2006 17:43 Заглавие: купувам сонда за осцилоскоп 1:1, 1:10 |
|
|
мм, в ЕлектронИнвест виждам че продават такива, дето пише че имат и 1:10, но един познат си купи такава и имаше само 1:1. Е някой ако има някаква стара сонда, която може да се сменя 1:1 и 1:10 може да я купя. не съм претенциозен, може да не е много високочестотна (към 10MHz)
ПС. Не обявявам цена, защото не знам какво ще предложите  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 24, 2006 19:24 Заглавие: Re: купувам сонда за осцилоскоп 1:1, 1:10 |
|
|
| elektronchika написа: | | мм, в ЕлектронИнвест виждам че продават такива, дето пише че имат и 1:10, но един познат си купи такава и имаше само 1:1. Е някой ако има някаква стара сонда, която може да се сменя 1:1 и 1:10 може да я купя. |
И със сигурност имат.
Всъщност какво означава мм в началото на поста ти (което вероятно е продължение на заглавието)?
Нали все пак говорим за делител на напрежение (при сондите), а не за някакви линейни размери?
Или нещо не съм разбрал?  |
|
|
 |
elektronchika Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Сеп 25, 2006 13:34 Заглавие: |
|
|
"мм", същото е като "хм" да, става дума за делител на напрежение, не съм се изразил разбираемо, извинявам се. Явно ще е от ЕлектронИнвест  |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|