|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Гост
|
Пуснато на: Вто Сеп 26, 2006 19:10 Заглавие: |
|
|
| Anonymous написа: | | RC написа: | | Anonymous написа: | Модела до колкото си спомням го написах !Ама айде да ви помоля дайте конкретни съвети стига с това занеси го на сервиз....ако го продължиш ще объркаш.... и т.н моля ви искам да го направя!!!  |
Това което си написал е марка (brand name), а за да ти се дават конкретни съвети е необходимо да споменеш конкретен модел или номер на базово шаси, или поне с какви елементи е изграден.
Останалото е от друга сфера на човешките възможности . | Шаси-550156.00.000e ASS ICC Процесор ITT CCU THOM-06 TEA 2028B. | Надявам се да имате някакви идеи!!!  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 26, 2006 19:35 Заглавие: |
|
|
Гост, (или Hristiqn) защо ми се струва, че и тази тема е твоя? И че става дума за едно и също шаси.
Само дето там след ICC си посочил и други неща (както и би трябвало да бъде).
Уточни се какво питаш или искаш.
Или се бъркам нещо ?
P.S.Не съм привърженик на "вложените" постове продължаващи до безкрай. |
|
|
 |
Hristiqn Активен потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 26, 2006 23:08 Заглавие: |
|
|
| RC написа: | Гост, (или Hristiqn) защо ми се струва, че и тази тема е твоя? И че става дума за едно и също шаси.
Само дето там след ICC си посочил и други неща (както и би трябвало да бъде).
Уточни се какво питаш или искаш.
Или се бъркам нещо ?
P.S.Не съм привърженик на "вложените" постове продължаващи до безкрай. | Аз съм! Шаситата са еднакви (почти)!Можеш да вземеш данни от Сабата в другата тема,еднакви са!А за Сабата ако искаш можеш да ми кажеш кои са двата транзистора,защото както каза "pepi_voinishki1957" за сабата се обарках но ако разбера кои са двата транзистора:на захранването и на видеото,ще я оправя.Като сложа транзистори като на Nordmende-то не включва изобщо!Но сега да се върнем на Nordmende-то.И така вземи данните от Сабата и виж какво ще измислиш.Надявам се да го оправим но най-вече искам Сабата защото е на шефа на майка ми и не искам да се излагам ! А относно Nordmende-то,възможно ли да е кинескоп?  _________________ Аз знам,че нищо не знам,ама има хора дет и тва не знаят!?! |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|