| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ivbol Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Сеп 27, 2006 20:06 Заглавие: |
|
|
| Извинявам се ако не съм отговорил на това предложение, но мисля че не става с тези слушалки! Ние говорим за съвсем по-малки размери. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
showMANiak Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Сеп 27, 2006 22:04 Заглавие: |
|
|
Още малко и ще ударя катинара...  _________________ Може и да бъркам..... |
|
|
 |
ivbol Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 28, 2006 0:05 Заглавие: |
|
|
| Ако ти доставя удоволствие да пишеш глуп*сти в моята тема, давай пиши. |
|
|
 |
climberdimo Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 28, 2006 1:34 Заглавие: |
|
|
Ако не бъркам се дървиш на модератора Но по темата какво съпротивление на слушалката гониш ? За малки размери се сещам само за слушалка тип ТМ-4 от радио приемник ЕХО но те са високоомни и звука в тях е малко по слаб. Такива съм купувал от магазин ТАНКО-2 ООД адреса е гр.София ул.Искър N 21 www.tanko2.com а съм попадал на такива и на илиянци в склада в който продават сякакви куплонзи, преходници и т.н. Повярвай друго по дребно решение няма поне за сега от технологична гледна точка. И се пак успех. _________________ Wolves are born to live in freedom ! |
|
|
 |
After_Dark Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 28, 2006 15:53 Заглавие: |
|
|
земи си една пиезопищялка, отрежи колкото малко парче искаш и запой кабелите и си готов - за къф ти е динамична освен ако не искаш и яки баси да вади  |
|
|
 |
ivbol Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 28, 2006 20:35 Заглавие: |
|
|
| climberdimo написа: | Ако не бъркам се дървиш на модератора Но по темата какво съпротивление на слушалката гониш ? За малки размери се сещам само за слушалка тип ТМ-4 от радио приемник ЕХО но те са високоомни и звука в тях е малко по слаб. Такива съм купувал от магазин ТАНКО-2 ООД адреса е гр.София ул.Искър N 21 www.tanko2.com а съм попадал на такива и на илиянци в склада в който продават сякакви куплонзи, преходници и т.н. Повярвай друго по дребно решение няма поне за сега от технологична гледна точка. И се пак успех. |
Приятелю не е така! Не искам просто да се отклоняваме от темата заради любопитството на някои хора, които още продължавам да уважавам за интереса който показаха към моя проблем!
Сега относно твоето предложение МНОГО ЩЕ ТЕ ПОМОЛЯ да ми изпратиш една снимка от тази слушалка и да ми кажеш размерите й, защото нищо не ми говорят слушалките тип ТМ-4, нито знам какво съпротивление да търся!
Слушалката искам да я свържа към гсм, като hands free, ако това ти е от полза.
Благодаря много за помощта и очаквам продължение!!! |
|
|
 |
ivbol Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 28, 2006 20:41 Заглавие: |
|
|
| After_Dark написа: | земи си една пиезопищялка, отрежи колкото малко парче искаш и запой кабелите и си готов - за къф ти е динамична освен ако не искаш и яки баси да вади  |
Приятелю и на теб много ти благодаря!
Моля те обаче обясни ми какво е пиезопищялка и ако можеш изпрати ми една снимка! Не знам нито какво е, нито от къде да я намеря!
Не ми се смеете, просто нямам никакви знания върху тази област!
Слушалката не искам въобще да вади яки баси, защото ще ми пукне тимпанчето
Благодаря много за помощта и очаквам продължение и от теб!!! |
|
|
 |
climberdimo Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 29, 2006 2:13 Заглавие: |
|
|
ivbol дай някакъв e-mail на който да ти пратя снимки,че не мога да се разбера с аплоуд системата!!!!!!!  _________________ Wolves are born to live in freedom ! |
|
|
 |
After_Dark Опитен потребител

|
|
|
 |
ivbol Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 29, 2006 18:04 Заглавие: |
|
|
climberdimo заповядай: [email protected]
After_Dark това, че ти разбираш от тези неща не означава че и аз разбирам Не мога да намеря снимки! Моля те помогни и не се заяждай с мен. |
|
|
 |
|