Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Hardware съвет ;)
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
raxell
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет Сеп 29, 2006 19:00    Заглавие: Отговорете с цитат

ivbol написа:
climberdimo заповядай: [email protected]
After_Dark това, че ти разбираш от тези неща не означава че и аз разбирам Embarassed Не мога да намеря снимки! Моля те помогни и не се заяждай с мен.

Като не разбираш от "тези неща"не се захващай с тях , просто си поръчай изделието на разбирач , иначе е много смешно "какво е бобина"........, за наглия ти тон не изкам да говоря изобщо , огледай се , къде мислиш че постваш?

Относно проблема ти , опитай в някой сервиз за мобилни апарати , мисля че ще останеш доволен от размера.
old4
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Сеп 29, 2006 19:09    Заглавие: Отговорете с цитат

showMANiak написа:
Още малко и ще ударя катинара... Exclamation
Хайде време е!!!!!!!!!!!!!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Сеп 29, 2006 19:15    Заглавие: Отговорете с цитат

old4 написа:
Хайде време е!!!!!!!!!!!!!

Темата е вече в друг раздел.
Ако се продължи по този начин и това ще стане.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
ivbol
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пет Сеп 29, 2006 19:33    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
просто си поръчай изделието на разбирач

Добре RC стигнахме до там! Очаквам оферта от разбирач!
Междудругото разбрах какво е бобина, но тука 50% от постовете са критика към мен Confused
Даже разбрах и какво е пиезо пищялка, но размера й мисля че не е удобен. Не може да се мушне в ухото, освен ако има такива със супер малки размери?
Не виждам къде е лошото да науча нещо от вас и да опитам да го направя сам Question Exclamation Абе приятели такъв е начинът по който говоря, а изобщо не искам да се правя на велик, на модератор или на многознаещ! Аз много ви уважавам и търся единствено вашата помощ!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Сеп 29, 2006 20:10    Заглавие: Отговорете с цитат

ivbol написа:
Добре RC стигнахме до там! Очаквам оферта от разбирач!Междудругото разбрах какво е бобина, но тука 50% от постовете са критика към мен Confused
Не виждам къде е лошото да науча нещо от вас и да опитам да го направя сам Question Exclamation

OK!
Наистина стигнахме "до там".
Темата ще бъде "окатинарчена" поради следното:
1. Получи достатъчно информация която би могъл да се постараеш да осмислиш.
2. Демонстрациите на "пълно невежество" в съчетание с велики идеи - не се връзват (поне не в този форум).
3. ВИНАГИ един проблем има повече от едно решение и те уверявам, че едва ли ти (с това което демонстрираш, дано да не е подигравка с отговарящите ти) си намерил най-правилното, което след това евентуално би трябвало да се реализира.
4. За да се получи
Цитат:
оферта от разбирач!
трябва на "разбирача" да му е ясно за какво става дума! От написаното от теб до този момент - няма никаква яснота какво точно си представяш, че искаш да правиш (изобщо не става дума за детайли!). "Разбирача" работи по ясно сформулирани цели и условия - такива при теб няма, така че едва ли ще получиш.

Запознай се малко с материята, сформулирай си по-конкретен въпрос и опитай пак в друга тема (но когато си готов! поне малко).

Виждам, че вече си и добавил нещо към поста, НО
Цитат:
Аз много ви уважавам и търся единствено вашата помощ!
демонстрираното до този момент не говори в полза на "уважението", а когато се търси помощ се пита например така:
"Искам да си купя хубаво сирене (примерно).
Живея "еди къде си" и би било добре да е по възможност на близо.
Обичам то да бъде .....(изброяват се характеристики в случая вкусови качества и твои усещания за "хубаво", примерно - твърдо, не много солено и т.н.).
Ако някой може да предложи нещо друго (отговарящо на моите критерии) - ще бъда благодарен да опитам."

От подобна тема ще е ясно какво точно търсиш и какво да е то (и къде по възможност).

P.S. Не го възприемай лично, но нямам никакво намерение форума да се превръща в доказване на кой е "по по-най", а ако продължиш с постовете си в този дух - до там ще се стигне.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5
Страница 5 от 5

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети