| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
olumfri Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 29, 2006 23:41 Заглавие: Помощ за Балкан 50 |
|
|
Колеги не знаех към кой да се обърна и реших да пробвам тук.Гледах темата за жичките на едно балканче но проблема при мен е друг.Значи не идва ток от зеления кабел на чукчето.Значи гледах че под чукчето има 2 пластинки . една със з. кабел който излиз директно и една с жълт който отива на дясно запоявасе върху кондензатора с черен кабел и черния излиза директно интересуваме не трябва ли да има кабел към чукчето от някоя намотка . горе излизат черен.син.червен ,зелен . Само от синия и червения има искра. Благодаря ако ми кажете от къде може да е проблема  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
andrey1988 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 30, 2006 8:09 Заглавие: |
|
|
| Kажи какъв е магнета (по-добре го снимай , отворен) че така с тия разноцветни кабели не се ориентирам, има ли бобина балканчето. |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Съб Сеп 30, 2006 8:44 Заглавие: |
|
|
Потърси из форума имаше тема която засягаше надълго и на широко въпросното превозно средство _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
olumfri Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 30, 2006 10:10 Заглавие: |
|
|
| Ами не мога да направя снимка щот балкан-чето е на лозето гледах една тема постната от R1 но не ми помага в конкретния за мен случай |
|
|
 |
|