|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Гост
|
Пуснато на: Пет Сеп 29, 2006 16:19 Заглавие: НБС-СЕТ |
|
|
Aбе колеги , какво мислите за Националния браншови съюз за електронна техника с Президент Д.Лучев?Струва ли си да се записвам в него или е вятър и мъгла.Ще се радвам да чуя мнения, защото в малките градове нямаме информация относно ефективноста на подобни организации.
П.П По разбираеми причини не се индентифицирам
Модерирано от RC
Не намирам,че повдигането на такава тема (и по такъв начин) е много усместно в този форум.
Защо не питаш направо тук. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пет Сеп 29, 2006 22:44 Заглавие: |
|
|
| Малко чудно да знаеш и двете имена на председателя на съюза пък да не знаеш що за организация е.Така че ....... :roll: |
|
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 29, 2006 23:35 Заглавие: |
|
|
| Anonymous написа: | Малко чудно да знаеш и двете имена на председателя на съюза пък да не знаеш що за организация е.Така че .......  | ЧЕ........се прави когато се знае кой си  |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Съб Сеп 30, 2006 9:48 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | Модерирано от RC
Не намирам,че повдигането на такава тема (и по такъв начин) е много усместно в този форум.
Защо не питаш направо тук. |
Ако не ви харесва темата изтрите я!Защо не се повдига там е ясно - там е ведомствен форум.Какво мислите че ще ми отговорят?
| Цитат: | Малко чудно да знаеш и двете имена на председателя на съюза пък да не знаеш що за организация е.Така че .......  |
Аз искам мнението на колегите.Аз собствено си имам.Също знам и двете имена на председателя на занаятчииската камара , но не зная що за организация е.Знаенето на имената не предполага пълна информация. |
|
|
 |
weso Опитен потребител

Регистриран на: 02 Май 2004 Мнения: 297 Местожителство: БОТЕВГРАД, Skype:wesogeo
|
Пуснато на: Съб Сеп 30, 2006 20:40 Заглавие: |
|
|
| Първо форума не е ведомствен на НБС-СЕТ, а е свободен както и този само ,че форума на НБС-СЕТ се издържа от членският внос на членовете му. Второ ако искаш да станеш член на НБС-СЕТ никой не те спира ,защото решението е твое. Какви плюсове ще имаш, ако влезеш ще разбереш или попитай директно хора членове на НБС-СЕТ. Минуса в този случай е само чл.внос който е 60 лв. за цялата година и се плаща или на два пъти, или целият. Няма да пиша повече изборът е твой.Ако искаш подробности на ЛС, но там се легитимирай. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|