| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Гост
|
Пуснато на: Пет Сеп 29, 2006 18:40 Заглавие: Проблем с нета....! |
|
|
Имам един проблем с нета!Като се свържа с нета и след няколко минути ми излиза грешка "Generic Host Process for Win32 Services " и като кликна на "Dont send" и вразката прекъсва сменя темата и се маха звука на Windows-а,а-а искам да кажа,че самия компютър има звук ама плеарите и игрите нямат!Надявам се че ще ми помогнете!!!  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
di_rtv Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 29, 2006 20:35 Заглавие: |
|
|
| Поне пиши коя OS ползваш и с кой браузер работиш |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пет Сеп 29, 2006 21:31 Заглавие: |
|
|
| di_rtv написа: | | Поне пиши коя OS ползваш и с кой браузер работиш | Имам Windows XP Prof. SP2 ама browser незнам.Можеш ли да ми кажеш каде мога да видя? |
|
|
 |
showMANiak Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 29, 2006 21:33 Заглавие: |
|
|
Това значи най-тъпо казано с какво отваряш страниците-Internet Explorer,Mozilla,Opera но ми се струва че си с Internet Explorer  _________________ Може и да бъркам..... |
|
|
 |
di_rtv Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 29, 2006 21:58 Заглавие: |
|
|
| WIN XP SP2 при мен се държи добре.Ако ти е включен систем рестора и си забелязал от кога го прави тоя проблем можеш да възстановиш системата със задна дата. |
|
|
 |
Milen_haskovo Опитен потребител

Регистриран на: 11 Фев 2005 Мнения: 1404 Местожителство: София/Хасково
|
Пуснато на: Съб Сеп 30, 2006 0:54 Заглавие: |
|
|
Имаш вируси... Сигурно и регистъра е скапан, най-добре да преинсталираш XP-то и да сложиш антивирусна  _________________ Както си работеше и спря... |
|
|
 |
Hristiqn Активен потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 01, 2006 1:37 Заглавие: |
|
|
| showMANiak написа: | Това значи най-тъпо казано с какво отваряш страниците-Internet Explorer,Mozilla,Opera но ми се струва че си с Internet Explorer  | Мислих че питаш с коя версия на интернет експлорера!!! За това ти отговорих така! sorry Аз ползвам само и единствено Internet Explorer щото тва според мен е най-доброто и е класика!!!  _________________ Аз знам,че нищо не знам,ама има хора дет и тва не знаят!?!
Последната промяна е направена от Hristiqn на Нед Окт 01, 2006 1:43; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
Hristiqn Активен потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 01, 2006 1:41 Заглавие: |
|
|
| Milen_haskovo написа: | Имаш вируси... Сигурно и регистъра е скапан, най-добре да преинсталираш XP-то и да сложиш антивирусна  | Имам NOD32 и в защитния център не пише за антивируса че не е обновен ами че е активиран следователно антивирусната върши работа нали?А и firewall-a е активиран! _________________ Аз знам,че нищо не знам,ама има хора дет и тва не знаят!?! |
|
|
 |
showMANiak Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 01, 2006 9:19 Заглавие: |
|
|
NOD 32 и върши работа са несъвместими понятия
По-добре вземи нещо по-сериозно например касперски или саймънтек ъпдейтни на МАХ и пусни един скан под safe mode.Можеш да пробваш и един скан със някоя anti spyware програмка за всеки случай например Spybot-Search&Destroy.После цъкаш start->Run->msconfig->Enter и отгоре отиваш на Startup и гледаш за съмнителни програми които се стартират.Ако има такива махаш отметките от тях.После start->run->services.msc и оглеждаш за съмнителни сервизи(гледай описанието-ако е малко или изобщо няма или не си го виждал друг път значи има 70% вероятност да е вирус).При това положение даваш Properties на съмнителния и даваш Disable и евентуално Stop ако работи.После рестарт и си влизаш нормално в уина с изваден кабел.Слагаш някоя защитна стена например Sygate (препоръчвам я) правиш настройките и чак тогава ръгаш кабела за нета. _________________ Може и да бъркам..... |
|
|
 |
|