|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
okela Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 01, 2006 19:59 Заглавие: |
|
|
| Emil Evtimov написа: | | okela написа: | с удоволствие щях да се кандидатирам за работата но живея в западен парк и ми е далечко
подкрепям идеята за такива обяви и съм сигурен че българина някой ден ще заработи по добре от китайци тайванци и прочее  |
Кое ти е далечко ? Човекът пише че работата е в София или поне под ника пише че той е от София ...Западен парк да не би вече да се води в провинцията , та ти е далечко ? По-добре си признай , че не ти се работи ...Хората от Перник и околностите идват да работят в София ,а на тебе ти е далече !  | -Когато гледам , виждам !!!
Като гледам май недовиждаш :
човека пише че е от Младост а ти май не си цениш достатъчно нервите и времето засичал ли си за колко време се придвижва човек в пиковите часове минавайки центъра
имам личен опит ,а между другата си намерих работа в зона б-5 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 01, 2006 20:12 Заглавие: |
|
|
Абе колеги от СОФИЯ nebelservice пуска пост за работно място а вие обърнахте темата на кой му е по голяма.........  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|