| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
stabe Гост
|
Пуснато на: Чет Сеп 28, 2006 22:45 Заглавие: problem s LG tv |
|
|
| hora imam sledniq problem imam tv LG RZ-21FB55RX.imam PlayStation 2 i kogato igraq na nego kartinata e stra6no tumna i kogato nastroivam brightnessa edinsvenoto ne6to koeto stava e 4e se opitva po digitalen pu da izsvetli kartinata i tq pobleqva a ne stava po svetla i pak mi se vijda tumno i se 4udeh dali LG-tata imat servizno meniu i ako nqkoi znae ako moje da spodeli a puk ako znaete drug na4in po koito da opravq problema kajet.ot sega da kaja 4e vsi4ko e ot televizora za6tot probvah na o6te 2 vsi4ko se vijda perfektno samo na moq e stra6no tumno i ni6to ne pomaga.a nai mnogo me e qd za6toto go kupihme predi 2 meseca. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Чет Сеп 28, 2006 22:49 Заглавие: |
|
|
Айде сега го напиши на кирилица _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
EveLin Активен потребител

Регистриран на: 26 Мар 2006 Мнения: 76 Местожителство: От отбора на Bojilov съм :)
|
Пуснато на: Пон Окт 02, 2006 21:06 Заглавие: |
|
|
Има начин от сервизно.
Модерирано от RC
Това твое мнение не противоречи ли с едно друго в което казваш, че клиента няма работа там?
След като си разбрал поста написан на олигофреница можеше по-дискретно да си предложиш услугите - вместо да пишеш постове които само "разлайват" аудиторията. |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пон Окт 02, 2006 23:02 Заглавие: |
|
|
| добре някой знаели код за сервизното меню на LG TV. |
|
|
 |
tchav Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 03, 2006 8:51 Заглавие: Re: problem s LG tv |
|
|
| stabe написа: | | хора имам следния проблем имам тв ЛГ РЗ-21ФБ55РX.имам ПлаъСтатион 2 и когато играя на него картината е страШно тумна и когато настроивам бригхтнесса единсвеното неЩо което става е Че се опитва по дигитален пу да изсветли картината и тя поблеява а не става по светла и пак ми се вижда тумно и се Чудех дали ЛГ-тата имат сервизно мениу и ако някои знае ако може да сподели а пук ако знаете друг наЧин по които да оправя проблема кажет.от сега да кажа Че всиЧко е от телевизора заЩот пробвах на оЩе 2 всиЧко се вижда перфектно само на моя е страШно тумно и ниЩо не помага.а наи много ме е яд заЩото го купихме преди 2 месеца. |
|
|
|
 |
plamen petrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 03, 2006 9:21 Заглавие: |
|
|
Кода за влизане в сервизно меню садържа в серииния номер на ТВ но трябва доста да си поиграеш докато улучиш комбинацията от цифри  _________________ Директна връзка Skype-plamenpetrov8281 |
|
|
 |
*tchav* Гост
|
Пуснато на: Вто Окт 03, 2006 10:31 Заглавие: |
|
|
| plamen petrov написа: | Кода за влизане в сервизно меню садържа в серииния номер на ТВ но трябва доста да си поиграеш докато улучиш комбинацията от цифри  |
Не издавай секретна информация! |
|
|
 |
EveLin Активен потребител

Регистриран на: 26 Мар 2006 Мнения: 76 Местожителство: От отбора на Bojilov съм :)
|
Пуснато на: Вто Окт 03, 2006 19:08 Заглавие: |
|
|
Ако си имаш проблем не си го изкарвай на мен. Аз само съм му отговорил на въпроса дали може. Аз съм му казал че може, но как става не. И не си предлагам услугите надувалко!
Последната промяна е направена от EveLin на Чет Окт 05, 2006 19:30; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
andrey1988 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 03, 2006 19:25 Заглавие: Re: problem s LG tv |
|
|
| stabe написа: | | za6toto go kupihme predi 2 meseca. |
Ми тогава трябва да го заведеш на сервиз , трябва да е в гаранция , освен ако вече не си я привършил. |
|
|
 |
|