Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

lg u8330 губи глобулска мрежа.моля помогнете.

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Мобилни комуникации - Mobile communications

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
peppito
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: софия

МнениеПуснато на: Чет Окт 05, 2006 22:23    Заглавие: lg u8330 губи глобулска мрежа.моля помогнете. Отговорете с цитат

здравейте на всички, не съм от вашия бранш, но реших, че само тук някой може да ми помогне. LG U8330 захапва мрежа веднъж на няколко часа и я държи 2-3 минути. един ваш колега му смени мрежовия ключ (така каза),но нямаше никаква промяна. пих една студена вода за 25-те лева и се сетих да питам в глобул да не е нещо от 3G-то им, което сега пускат. казаха че на тези телефони им е нужна по-висока версия на софтуера. в моята версия (10а), няма опция телефона да търси само gsm, без 3G.моля посъветвайте ме какво да правя, с мтел карта работи перфектно, с вива-също.в центровете на глобул не искат или не могат да спрат 3G услугата на моята карта.благодаря ви предварително и успешна работа на всички.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
ilian_cho
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: dupnitca

МнениеПуснато на: Чет Окт 05, 2006 23:07    Заглавие: Отговорете с цитат

Наистина има по-виска версия на софтуера, дори с руски език http://md.gsmdownload.net/Flashes_LG/U8330/ , но мисля ,че от менюто на телефона неможе да се изключи 3G. В сервизното меню , поне на старите весии също няма такава опция. Що се отнася до последните весии на софтуера не съм ги изпробвал все още, така ,че занесете го в някои сервиз да се префлашне с най-новата версия, но се съмнявам , че ще стане.
Върнете се в началото
Ivailosp
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Окт 06, 2006 6:29    Заглавие: Отговорете с цитат

губенето на мрежа е от 3G-то - да се обади на оператор и да се откаже от тази услуга и проблема ще се реши. а колегите ако искат да го флашват и т.н. проблема не се оправя така
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
peppito
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: софия

МнениеПуснато на: Пет Окт 06, 2006 13:47    Заглавие: глобул са мошенници Отговорете с цитат

от бизнес парка категорично отказват да ми спрат услугата,ще търся начин да го разменя с мтел потребител,дори да съм на загуба чакам предложения
Върнете се в началото
Ivailosp
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Окт 09, 2006 17:51    Заглавие: Отговорете с цитат

на наш клиент му го спряха без проблем
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Мобилни комуникации - Mobile communications Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети