| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
darkdevil Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 06, 2006 9:44 Заглавие: вапрос атносно AGP |
|
|
искам да попитам защо Everesta засича че AGP е забранен като видео картата е вклучена и ми изкарва картина. ДО колкото знам ако е забранен няма да ми изкарва никаква картина на монитора.
Вапроса ми е защо се получава така? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Rockton Опитен потребител

Регистриран на: 10 Яну 2004 Мнения: 333 Местожителство: София - Люлин
|
Пуснато на: Пет Окт 06, 2006 11:22 Заглавие: |
|
|
-Ами защото(според мен) Евереста е "глупав" и въобще не може да му се вярва, поне аз не го ползвам и не му вярвам , но все пак както всеки софт, сигурно си има "фенове" които са на друго мнение! _________________ Да споделим опит и познания -за да не откриваме "топлата вода" отново! -Човек се учи докато е жив. |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пет Окт 06, 2006 11:40 Заглавие: |
|
|
| Rockton написа: | | -Ами защото(според мен) Евереста е "глупав" и въобще не може да му се вярва, поне аз не го ползвам и не му вярвам , но все пак както всеки софт, сигурно си има "фенове" които са на друго мнение! |
добре ти какво използваш и каде да провера дали наистина е забранен??? |
|
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 06, 2006 11:46 Заглавие: |
|
|
| Да не си с интегрирана видеокарта?Сиреч картата да е вградена на дъното. |
|
|
 |
darkdevil Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 06, 2006 11:58 Заглавие: |
|
|
| мисла че няма вградена карта и кабела за мохитора е вклучен в самата видеокарта но се пак ето ти модела на дьното GA-7VAX |
|
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 06, 2006 12:04 Заглавие: |
|
|
GA-7VAX ако ти работи компа не се занимавай с ЕВЕРЕСта това дъно и температурите които дава на тази програма са грешни. |
|
|
 |
darkdevil Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 06, 2006 14:07 Заглавие: |
|
|
добре кажи ми програма която ще дава верни показания за това дано че искам да вида и темперетурите на компонентите да знам на кои да подобра охлаждането  |
|
|
 |
eler Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 07, 2006 15:31 Заглавие: |
|
|
| Когато AGP е забранен, видеокартата работи в режим PCI, т.е. с по-ниска производителност. Разгледай си BIOS-а за опция за разрешеване на AGP, сега не ми се рестартира за да проверя. |
|
|
 |
ivan dimitrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 07, 2006 15:45 Заглавие: |
|
|
| eler написа: | | Когато AGP е забранен, видеокартата работи в режим PCI, т.е. с по-ниска производителност. Разгледай си BIOS-а за опция за разрешеване на AGP, сега не ми се рестартира за да проверя. |
Или това или драйверът за видеото куца.Евереста мен не ме е лъгал ,щом казва - забранен, вероятно е така.Като пуснете някое 3D приложение ще си проличи. |
|
|
 |
solar_sea Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 07, 2006 16:06 Заглавие: |
|
|
По-скоро не забранено AGP, отколкото неинсталирани драйвери за чипсета и хваща agp-то като pci. _________________ D 351 [3.6GHz] + Hyper TX | ConRoeXFire-eSATA2 | 2 x T667UA512I | 7600GS + ZM80D-HP | 2 x HDT722516DLA380 | GSA-4167B | FSP 350W PNF | HL-711S | SC620I |
|
|
 |
|