| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 06, 2006 21:06 Заглавие: |
|
|
Пустото му злато какво ли не прави Обърка и модераторите защото ми приписаха тая тема пък аз не съм я пускал Но не се сърдя защото стане ли дума за злато то зарязвам работата и се насочвам към златната нишка. От близо два месеца почти нищо не бях писал във форума и ето че при първото ми писане нагазих пак лука ама здраве да е....  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 06, 2006 21:23 Заглавие: |
|
|
| коцев написа: | Пустото му злато какво ли не прави Обърка и модераторите защото ми приписаха тая тема пък аз не съм я пускал Но не се сърдя защото стане ли дума за злато то зарязвам работата и се насочвам към златната нишка. От близо два месеца почти нищо не бях писал във форума и ето че при първото ми писане нагазих пак лука ама здраве да е....  | Kоцев никой не ти мисли злото но явно модераторите са оперирани от чувството за хумор който претежаваш или не обичат моята намеса но според мен тези приказки са за това място съгласен ли си с мен?  |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 06, 2006 21:32 Заглавие: |
|
|
Съгласен съм с теб.Мястото е чудесно настроението също а модераторите си знаят работата.  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 06, 2006 21:34 Заглавие: |
|
|
 |
|
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 06, 2006 21:39 Заглавие: |
|
|
pamporov няма нужда от .Коцев евала ти правя цял ден бачкаш и пак си на кеф  |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 06, 2006 21:46 Заглавие: |
|
|
Как да не радвам като изкараното днеска утре ще го удумкам на Сливен даже може и да не стигне ама нали е за идеята там съм.  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 06, 2006 21:52 Заглавие: |
|
|
| коцев написа: | Как да не радвам като изкараното днеска утре ще го удумкам на Сливен даже може и да не стигне ама нали е за идеята там съм.  | Коцев а знаеш ли колко струва платината а моя WELER е с такива термо съпротивления току виж че ги продам и стана милионер ама в Бургас е скъпо и ще ми стигнат за 5 ракии и 1 салата само  |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 06, 2006 21:54 Заглавие: |
|
|
Милионер колега най лесно се става ако преди това си бил милиардер  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 06, 2006 22:00 Заглавие: |
|
|
| коцев написа: | Милионер колега най лесно се става ако преди това си бил милиардер  | Прав си ама ША НИ ТЕГЛЯТ КАТИНАРА  |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 06, 2006 22:25 Заглавие: |
|
|
| old4 написа: | | коцев написа: | Милионер колега най лесно се става ако преди това си бил милиардер  | Прав си ама ША НИ ТЕГЛЯТ КАТИНАРА  |
Няма! Тук може всичко (или почти )
За това и разделих темата, че да си изкажете приказката .
Между другото някои от вас да не позакъснеят, че покрай мен вече попрелетяха двама-трима устремени на към ....
Резервациите нали са сигурни  |
|
|
 |
|