| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
sacho Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 08, 2006 9:42 Заглавие: Слушалка (speаker) за SIEMENS A60 |
|
|
Знаете ли какъв е типа на "speakera" на SIEMENS A60 C60 A55 C55 ....и от къде мога да си купя на нормална цена ? Как се демонтира стария и въобще има ли някакви особености.Благодаря предварително  _________________ СЕРВИЗ ЗОРА - ПЛЕВЕН
www.sacho5.alle.bg |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
viktor_rs Активен потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 08, 2006 9:50 Заглавие: Re: Слушалка (speаker) за SIEMENS A60 |
|
|
| sacho написа: | Знаете ли какъв е типа на "speakera" на SIEMENS A60 C60 A55 C55 ....и от къде мога да си купя на нормална цена ? Как се демонтира стария и въобще има ли някакви особености.Благодаря предварително  |
Здравей.
Незнам какво сначи според теб "нормална цена", отиваш в първия магазин за резервни части и оттам си вземаш слушалка, друг е въпроса ако си намериш от някъде такава стара. Иначе се сменя лесно, не е голяма филосифия, стига да си се занимавал с това до сега. Ако не си го правил отиди направо при някой който го е правил, или в сервиз  |
|
|
 |
sacho Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 08, 2006 10:03 Заглавие: |
|
|
Благодаря .Щом питам за особености значи не съм го правил. Но щом съм в този форум значи мога да се опитам да го направя Питам за типа защото да знам какво да търся и просто незнам дали се продава в магазините от които копувам други компоненти.Естествено е за нормалната цена на тази въшка да не е над 5 лева....незнам ??? А искам да си я сменя сам защото другите пари смятам да ги превърна в някоя бира  _________________ СЕРВИЗ ЗОРА - ПЛЕВЕН
www.sacho5.alle.bg |
|
|
 |
Pepi Petrov Опитен потребител

|
|
|
 |
dreadx Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 14, 2006 20:46 Заглавие: |
|
|
| За съжаление не мога да ти препоръчам магазин в Плевен от където да си го купиш, но преди време и аз търсих speaker за siemens-а на един колега, накрая намерих тема във форума, където имаше телефони на магазини за GSM-части. Обадих се, казаха ми че нямат точно за неговия конкретен модел, после рових в Google и се оказа, че същия speaker е в няколко модела на siemens, обадих им се пак и се оказа, че го имат. speaker-а е залепен за един пластмасов панел, свали си го от телефона както си е с пластмасата към него и ходи в някой магазин за GSM-части да им го покажеш, продадоха ми го комплект за около 3 лв. |
|
|
 |
sacho Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 15, 2006 19:25 Заглавие: |
|
|
Благодаря за насоките .Намерих употребяван и вече го смених.  _________________ СЕРВИЗ ЗОРА - ПЛЕВЕН
www.sacho5.alle.bg |
|
|
 |
|