| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Predator_MF Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 26, 2004 16:42 Заглавие: FUNAI TV2000A-MK8: ВСЕ ОЩЕ Търся схема... |
|
|
Здравейте отново... Абе това захранване ми изяде нервичките, моля намерете ми схема на МК8, че много работи се оплескват и вече почвам да се бъркам.
Последната промяна е направена от Predator_MF на Сря Окт 27, 2004 11:42; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Noel Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 26, 2004 16:53 Заглавие: |
|
|
По схема е 15 в. Но аз слагам 12в и в двата случая работи
успех _________________ Ако не мога да го поправя значи не е развалено .........но живота крие и изненади  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Окт 26, 2004 16:54 Заглавие: |
|
|
Благодаря за бързия отговор!!!  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Окт 27, 2004 12:17 Заглавие: |
|
|
МНого шантава работа със захранването...Пък и като нямам схема
1. Интересно е как въобще работи, след като PNP транзистора, който се клати от оптрона, се окъсява директно при първото отпушване на оптрона (оптрона е закачен директно към прехода C-B)...
2. Тоя странен транзистор дето се опитва да забие ключовия също изпушва при опит да се отпуши...
При работа с крушка работи долу горе добре (само че влиза в stand-by), напрежението във +В е 30В в stand-by... Обаче сложа ли предпазител, ТВ-то включва и на 5-тата секунда гърмят всичките четири транзистора в първичната ( включително ценера на Е-Б прехода на клучовия транзистор - 12В).
Някой да може да помогне я със схема, я със съвет...  |
|
|
 |
Noel Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Окт 27, 2004 13:28 Заглавие: |
|
|
Провери си пощата. _________________ Ако не мога да го поправя значи не е развалено .........но живота крие и изненади  |
|
|
 |
bamze Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Окт 27, 2004 13:31 Заглавие: |
|
|
Явно проблема ще го решиш като смениш еднопреходния,оптрона,2sb698 и провериш след отпояване всички пасивни елементи. Сам казваш че си направил няколко опита и са пробивали. Транзистора на захранването трябва да е 1710. Опитите със друи почти не са успешни със малки изключения.; Успех _________________ Иво Банов |
|
|
 |
Noel Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Окт 27, 2004 13:38 Заглавие: |
|
|
Я чакай да уточним нещо.....аз разбрах че се търси схема на МК8 а не на МК7 твоя Фунай е с реле за разнагнитване нали ? Или греша ? Защото в МК8 няма еднопреходен..... _________________ Ако не мога да го поправя значи не е развалено .........но живота крие и изненади  |
|
|
 |
GSS Гост
|
|
|
 |
RaMzEz` Гост
|
Пуснато на: Сря Окт 27, 2004 14:04 Заглавие: Re: FUNAI TV2000A-MK8: ВСЕ ОЩЕ Търся схема... |
|
|
shema na zahranvaneto li tarsish?
ako iskash samo na zahranvaneto nqma problem |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Окт 27, 2004 14:06 Заглавие: |
|
|
Да, точно той - с реле за размагнитване... Благодаря ви за схемите които получих по-пощата...НАПРАВО МИ Я ЗАПЪЛНИХТЕ ДО ГОРЕ СЪС СХЕМИ Ще го мъча, ако имам проблеми ще се обадя  |
|
|
 |
|