| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 06, 2006 22:36 Заглавие: |
|
|
RC НЕ те цитирах но зная че си ти.Аз съм под лупа но сега е момента да ти го кажа ТОЗИ ПЪТ ЕВАЛА и тъй като не отговаряш на лични ИМАШ няколко ракии от мен  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 08, 2006 19:27 Заглавие: |
|
|
Срещата на 7 и 8 октомври 2006г в Сливен вече е в историята Премина в отлична обстановка и настроение / е футболистите ни развалиха малко настроението но те пък и кога ли не ни ядосвали /.За да ни мине ядът беше унищожено двойно повече количество алкохол от колкото беше запланувано. Снимковия материал и останалата информация от срещата е близо 10 гигабайта и ще бъде поместена в сайта на НБС Сега се обработва и в най скоро време до Нова година ще бъде поместена.
 _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем... 
Последната промяна е направена от коцев на Нед Окт 08, 2006 21:19; мнението е било променяно общо 5 пъти |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 08, 2006 19:58 Заглавие: |
|
|
| коцев написа: | | Срещата в Сливен вече е в историята |
верно е така с тази дата дето си я изтипосал
Вземи я оправи или замажи, че току виж се получило объркване в/на историята  |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 08, 2006 20:21 Заглавие: |
|
|
След половин час мислене за какво иде реч най после загрях Сигурно става на въпрос че датата на снимката е съвсем друга. Дължа да обясня че 13 майстори ми настройваха датата на фотоапарата но така и така той си показва която си иска дата. Давам буре с ракия който се наеми така да ми я регулира на фотоапарата че да не изостава толкова много .Виж може да дава разлика до една две седмици но цял месец е много.  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
|