Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Отделена тема....
Иди на страница Предишна  1, 2, 3

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
old4
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Окт 06, 2006 22:36    Заглавие: Отговорете с цитат

RC НЕ те цитирах но зная че си ти.Аз съм под лупа но сега е момента да ти го кажа ТОЗИ ПЪТ ЕВАЛА и тъй като не отговаряш на лични ИМАШ няколко ракии от мен Laughing
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
коцев
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Ловеч

МнениеПуснато на: Нед Окт 08, 2006 19:27    Заглавие: Отговорете с цитат

Срещата на 7 и 8 октомври 2006г в Сливен вече е в историята Very Happy Премина в отлична обстановка и настроение / е футболистите ни развалиха малко настроението но те пък и кога ли не ни ядосвали /.За да ни мине ядът беше унищожено двойно повече количество алкохол от колкото беше запланувано. Wink Снимковия материал и останалата информация от срещата е близо 10 гигабайта и ще бъде поместена в сайта на НБС Laughing Сега се обработва и в най скоро време до Нова година ще бъде поместена. Laughing

Последната промяна е направена от коцев на Нед Окт 08, 2006 21:19; мнението е било променяно общо 5 пъти
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Нед Окт 08, 2006 19:58    Заглавие: Отговорете с цитат

коцев написа:
Срещата в Сливен вече е в историята

верно е така с тази дата дето си я изтипосал Smile
Вземи я оправи или замажи, че току виж се получило объркване в/на историята Very Happy
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
коцев
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Ловеч

МнениеПуснато на: Нед Окт 08, 2006 20:21    Заглавие: Отговорете с цитат

След половин час мислене за какво иде реч най после загрях Wink Сигурно става на въпрос че датата на снимката е съвсем друга. Дължа да обясня че 13 майстори ми настройваха датата на фотоапарата но така и така той си показва която си иска дата. Давам буре с ракия който се наеми така да ми я регулира на фотоапарата че да не изостава толкова много .Виж може да дава разлика до една две седмици но цял месец е много. Twisted Evil
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3
Страница 3 от 3

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети