|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
aleks_77 Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 09, 2006 22:22 Заглавие: Въпрос за Subwoofer?? |
|
|
| Имам един Subwoofer за кола......тоест говорител в каса.....говоритела е 12см.- JBL LC-1250 и идеята ми е да си го сложа в хола. Имам едно RECEIVER-че 6.1 Сони и си имам 5.1 колони но нямам субуфер, та идеята ми е да сложа тази каса. Въпроса ми е дали мога да повредя ресийвъра, понеже много не ги разбирам и питам:) |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Palev Активен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 10, 2006 7:57 Заглавие: |
|
|
| провери импеданса на говорителя/трябва да е 4 ома/,докато масовите стоки на СОНИ работят поне на 6 ома.Импеданса на ,,тубата,,трябва да е 6ома и нагоре -иначе гориш ресивера |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Вто Окт 10, 2006 17:30 Заглавие: |
|
|
олеееееее.....хубаво че ми каза....направо си го бях вързал.....ресивара е " Rated Power Output at stereo Mode (8 ohms 1kHz, THD 0,7%)"....това пише в книжката.......JBL говоритела е наистина 4 ома:( .
А неможе ли да му сложа някаква защита и да стане?????....питам като лаик, защото съм такъв:) |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|