| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Palev Активен потребител

|
Пуснато на: Сря Окт 11, 2006 5:47 Заглавие: |
|
|
| цените са като на VECTRA 92-98 година-евтинийка е хобито.Дали ще го поръчаш по нета или ще изработваш сам/иначе е забавно хоби,но не ни е по джоба/ |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
gmg_service Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Окт 11, 2006 7:22 Заглавие: re |
|
|
| За някой начинаещ мога да предложа :Предавател 27 Mhz FM,приемник,няколко пропорционални машинки,схеми,и много други чаркове, за авто модели.Апаратурата става и за корабо,авио.... На скоро си купих бъги ,и се оказа по забавно. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Окт 11, 2006 7:22 Заглавие: re |
|
|
| За някой начинаещ мога да предложа :Предавател 27 Mhz FM,приемник,няколко пропорционални машинки,схеми,и много други чаркове, за авто модели.Апаратурата става и за корабо,авио.... На скоро си купих бъги ,и се оказа по забавно. |
|
|
 |
Remote Control Гост
|
Пуснато на: Сря Окт 11, 2006 13:56 Заглавие: Re: re |
|
|
| gmg_service написа: | | За някой начинаещ мога да предложа :Предавател 27 Mhz FM,приемник,няколко пропорционални машинки,схеми,и много други чаркове, за авто модели.Апаратурата става и за корабо,авио.... На скоро си купих бъги ,и се оказа по забавно. |
На цента от ___ лв. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Окт 11, 2006 19:33 Заглавие: re |
|
|
60 лв.  |
|
|
 |
Aragorn Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Окт 12, 2006 17:28 Заглавие: |
|
|
Всъщност при достатъчно упоритост и знания по електроника всеки може сам да си го направи.
За кодер на каналите се ползва NE5044, която си е разработена специално за това. Декодер - това. Сервите са по 5 евро от Конрад а спийд контролери - търсете в RCDesign.ru > Статии ... там има както вариант за авиомоделизъм (без реверс на двигателя) така и за авто/корабо (С реверс).
За радио-частта до момента съм използвал готовите такива на китайско самолетче за 50 лв (имат обхват от над 100 м в сравнение с 10-20 м на количките-играчки). В момента смятам да правя нови кодер и декодер за повече канали с много повече функции , а радио-частта смятам да е готови модули 433 MHz |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Окт 12, 2006 17:38 Заглавие: re |
|
|
| Цитат: | Всъщност при достатъчно упоритост и знания по електроника всеки може сам да си го направи.
За кодер на каналите се ползва NE5044, която си е разработена специално за това. Декодер - това. Сервите са по 5 евро от Конрад а спийд контролери - търсете в RCDesign.ru > Статии ... там има както вариант за авиомоделизъм (без реверс на двигателя) така и за авто/корабо (С реверс).
За радио-частта до момента съм използвал готовите такива на китайско самолетче за 50 лв (имат обхват от над 100 м в сравнение с 10-20 м на количките-играчки). В момента смятам да правя нови кодер и декодер за повече канали с много повече функции , а радио-частта смятам да е готови модули 433 MHz |
Супер си пич.Не знам на колко години си,но ми напомняш за мен преди 15 години. Имам доста дреболийки в тази област,които с удоволствие бих ти подарил.Ако те интересува пиши на лични  |
|
|
 |
veskobx Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Окт 12, 2006 21:14 Заглавие: RC |
|
|
А има ли някъде в София специализиран магазин за RC модели? _________________ Authentic Damsels |
|
|
 |
Palev Активен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 13, 2006 7:33 Заглавие: |
|
|
| магазина на Стелди груп мисля че казва/май е в Овча купел-не съм сигурен/.Софиянци помогнете на човека |
|
|
 |
veskobx Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 13, 2006 11:17 Заглавие: rc |
|
|
Намерих го, мерси! След работа ше отида да разгледам. _________________ Authentic Damsels |
|
|
 |
|