Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Проблем с Asus A7V600-F
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти на компютърна и офис техника-Computer and office equipment

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
thecleaner
Гост

МнениеПуснато на: Съб Сеп 30, 2006 22:57    Заглавие: Отговорете с цитат

дигам темата за отключване в БИОС на множител и шина на същотото дъно помогнете моля ако знаете как става
Върнете се в началото
FallAngel
Гост

МнениеПуснато на: Чет Окт 12, 2006 20:50    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз съм със същото дъно и същия процесор,значи когато го слагах се озорих малко понеже има една малка подробност относно вентилатора,задалжително трябва да е на 4200 оборота иначе забрави да тръгне затова в момента съм с 2 вентилатора единия стандартен 2800 оборота коиот ми е на процесора но е свързан на другия слот за втория вентилатор и другия е малък на 4200 оборота които съм слижил на чипсета и е свързан в главния слот за вентилатора тоест за CPU-то.Това беше моя проблем и рещението му.
Върнете се в началото
kosta
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Самоков

МнениеПуснато на: Пет Окт 13, 2006 14:06    Заглавие: Asus A7V600-F Отговорете с цитат

Изключи от биоса следенето на оборотите на вентилатора за процесора и си готов(другия вариант е вентилатор с по високи обороти) - платката си е супер.
Айде със здраве
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
solar_sea
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Благоевград

МнениеПуснато на: Пет Окт 20, 2006 18:40    Заглавие: Отговорете с цитат

множителя не зависи от дъното, а от процесора.
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти на компютърна и офис техника-Computer and office equipment Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети