|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 13, 2006 20:02 Заглавие: Търся кутия за NEO 1426TX (стереодизайн) |
|
|
| Колеги, трябва ми кутия, или поне предния панел за това NEO. Искам да Ви обърна внимание, че има два модела NEO 1426, които нямат нищо общо. На мен ми трябва кутия за 1426 стереодизайн (с два говорителя отстрани на кинескопа). |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 13, 2006 20:48 Заглавие: Re: Търся кутия за NEO 1426TX (стереодизайн) |
|
|
| Tokio написа: | | Колеги, трябва ми кутия, или поне предния панел за това NEO. Искам да Ви обърна внимание, че има два модела NEO 1426, които нямат нищо общо. На мен ми трябва кутия за 1426 стереодизайн (с два говорителя отстрани на кинескопа). | Колега това питане сериозно лие Ти сервиза на К&К в Ямбол търсиш от нас обади се там да ти намерят кутия сигурен съм че имат  |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 13, 2006 23:22 Заглавие: Re: Търся кутия за NEO 1426TX (стереодизайн) |
|
|
| fishev написа: | | Tokio написа: | | Колеги, трябва ми кутия, или поне предния панел за това NEO. Искам да Ви обърна внимание, че има два модела NEO 1426, които нямат нищо общо. На мен ми трябва кутия за 1426 стереодизайн (с два говорителя отстрани на кинескопа). | Колега това питане сериозно лие Ти сервиза на К&К в Ямбол търсиш от нас обади се там да ти намерят кутия сигурен съм че имат  |
Там е работата, че в КиК нямат. Пуснал съм си заявката още в началото на годината. Изпратиха ми лятото една кутия, но тя беше за другия модел 1426 и им я върнах. Тези телевизори вече излязоха от гаранция и в КиК няма откъде да дойде. Затова пуснах обявата си тук.
Между другото, аз вече започнах да си кърпя кутията и до утре вечер може да е като нова - залепена, китосана и боядисана
Вече не търся такава кутия, оправих моята |
|
|
 |
angele Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 20, 2006 22:28 Заглавие: |
|
|
Ей,ама вие друга работа нямате ли бе,хора?
да китосваш и боядисваш кутия от такова евтино дърво?Че и да поръчваш кутия?!?
Направо нямам думи...Казани за боклук нямате ли/ То бива-бива ремонт,ама на този не вярвам и кинескопа да е оцелял след удара...
Успех! _________________ Az sam |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 21, 2006 12:32 Заглавие: |
|
|
| angele написа: | Ей,ама вие друга работа нямате ли бе,хора?
да китосваш и боядисваш кутия от такова евтино дърво?Че и да поръчваш кутия?!?
Направо нямам думи...Казани за боклук нямате ли/ То бива-бива ремонт,ама на този не вярвам и кинескопа да е оцелял след удара...
Успех! |
Кутията на телевизора беше на парчета, но повреди по шасито и кинескопа няма никакви. Клиента си плаща и аз ремонтирам. Какво толкова странно има? |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|