| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
fikret Опитен потребител

|
|
| Върнете се в началото |
|
 |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 14, 2006 21:11 Заглавие: |
|
|
Само да питам, в момента само BG ли има, дава ли в менюто някаква друга система, няма значение каква? И второ, което може да помогне, ако някой колега има памет с настройвани програми на DK от телевизор TC-14B4TP който подържа нашия стандарт, нека я прати. _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |
fikret Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 14, 2006 21:24 Заглавие: |
|
|
| В момента има само говор на B/G и няма опция в менюто за превключване системите на говора,значи целта на занятието е да бъде направено така както си го обяснил в посочената тема,то явно и няма друг начин да стане по-кадърно. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Окт 14, 2006 21:32 Заглавие: |
|
|
| fikret написа: | | В момента има само говор на B/G и няма опция в менюто за превключване системите на говора,значи целта на занятието е да бъде направено така както си го обяснил в посочената тема,то явно и няма друг начин да стане по-кадърно. |
Ок, това не е много добре. Не че съвсем няма шансове да стане, ама сигурно ще е по трудно. Сега ще се опитам да намеря дъмп, в който да има записано някоя програма на дк , за да се ориентирам къде в паметта седи информацията. На описания от мен Samsung, имаше BG/I което много бързо ми помогна да намеря къде записва системите. _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
fikret Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 14, 2006 22:22 Заглавие: |
|
|
| Сервизното Дима ми го изпрати,но в него никъде не става и дума за смяна на системите на звука,така че описания от mitachi начин мисля че е най-реалистичен. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Окт 14, 2006 22:24 Заглавие: |
|
|
| fikret написа: | | Сервизното Дима ми го изпрати,но в него никъде не става и дума за смяна на системите на звука,така че описания от mitachi начин мисля че е най-реалистичен. |
Изтегли от второто посочено от Филипов файла. Там има инструкция за системите, и се прави на 91канал. Пробвай дали ще стане. Поне да даде някакво превключване. _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |
fikret Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 14, 2006 22:32 Заглавие: |
|
|
| Тези работи в сервизното което ми изпрати Дима ги няма,сега ще ги пробвам. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Окт 14, 2006 23:34 Заглавие: |
|
|
Намерих как съм направил Самсунга. Идеята ми е да се приложи и за този тв. Може и да стане. Но явно за да разбера какви цифри , и къде да ги запиша, съм си поиграл с налучкване.
http://mitachi.moifoto.ru/15437/f307019 _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |
evgevg Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 15, 2006 18:57 Заглавие: |
|
|
| Изпратих Ви дъмпа с DK.Успех.Митачи изпратих го и на теб. |
|