| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Окт 27, 2004 15:32 Заглавие: Заключен сателитен приемник........ |
|
|
Колеги, имам един заключен сателитен приемник NEXTWAVE, модел EX-310. Памет 24С16, процесор LGS GMS90C54-GB021 SIEMENS. Приемника си сменя програмите, но при опит за настройка на нови програми изписва VIDEO LOCK и ми иска парола. Клиента не знае паролата, явно го е заключил без да знае какво прави.
Някой знае ли начин за отключване? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RaMzEz` Гост
|
Пуснато на: Сря Окт 27, 2004 15:46 Заглавие: Re: Заключен сателитен приемник........ |
|
|
| tokio tova da me e goranciono?smeni eepromaili go restartiray day mu fobrichni nastroyki |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Окт 27, 2004 16:02 Заглавие: Re: Заключен сателитен приемник........ |
|
|
| RaMzEz` написа: | | tokio tova da me e goranciono?smeni eepromaili go restartiray day mu fobrichni nastroyki |
Не е гаранционен приемника. Смених епрома, но пак ми иска код. НА всяка програма иска първо код (направих го да е 0000), но не мога да махна ключа, че да не иска код всеки път. Ако знаеш как става, обясни ми по-подробно моля те. Или най-добре ако имаш бин за този приемник да ми го пратиш. |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Окт 27, 2004 16:10 Заглавие: ЕХ310 |
|
|
Какъв е модела ,защото всички дъмпове които имам на 310 са за 24С32 -да не би да е сменен.Кода не е ли 0000 мисля ,че на тези приемници винаги си иска код за влизане в менюто ,просто трябва да го знаеш. Кода за 24С32 е на байтове 07 и 08 или на 03 и 04 в зависимост от модела -едно двувходов и др. Прочетох последното ти писание и продължавам да твърдя ,че тези приемници ВИНАГИ искат код!!! Фабрични настройки на аналогов приемник няма!
Последната промяна е направена от ELP на Сря Окт 27, 2004 16:13; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
RaMzEz` Гост
|
Пуснато на: Сря Окт 27, 2004 16:12 Заглавие: Re: Заключен сателитен приемник........ |
|
|
ayde da si pishem sled 18 shtoto sam na rabota i edno neo me izqde.ok
a ako imash icq ili pak mirc shte |
|
|
 |
RaMzEz` Гост
|
Пуснато на: Сря Окт 27, 2004 16:16 Заглавие: Re: Заключен сателитен приемник........ |
|
|
| tokio ELP e prav vseki digitalen priemnik iska kod kogato iskash da vlezesh v menuto za nastroyki.shte si pogovorim sled 18.00 |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Окт 27, 2004 16:17 Заглавие: Re: ЕХ310 |
|
|
| ELP написа: | | Какъв е модела ,защото всички дъмпове които имам на 310 са за 24С32 -да не би да е сменен.Кода не е ли 0000 мисля ,че на тези приемници винаги си иска код за влизане в менюто ,просто трябва да го знаеш. Кода за 24С32 е на байтове 07 и 08 или на 03 и 04 в зависимост от модела -едно двувходов и др. Прочетох последното ти писание и продължавам да твърдя ,че тези приемници ВИНАГИ искат код!!! Фабрични настройки на аналогов приемник няма! |
Приемника ми го донесоха с празна памет. Тя е на цокъл и е твърде възможно да е носен другаде и там да са му сменили паметта. Напълно е възможно да е бил с памет 24С32. Прати ми един бин, дано да ми свърши работа.
Предварително благодаря! |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Окт 27, 2004 16:29 Заглавие: EX310 |
|
|
Пратих ти всичко ,но код ще си иска винаги ,поне ще го знае собственика !
@RaMzEz` Човече това е АНАЛОГОВ приемник! |
|
|
 |
RaMzEz` Гост
|
Пуснато на: Сря Окт 27, 2004 16:41 Заглавие: Re: EX310 |
|
|
| az mislq che e digitalen! |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Окт 27, 2004 16:41 Заглавие: Re: EX310 |
|
|
| ELP написа: | Пратих ти всичко ,но код ще си иска винаги ,поне ще го знае собственика !
@RaMzEz` Човече това е АНАЛОГОВ приемник! |
Много мерси! |
|
|
 |
|