| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
magi_77 Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 16, 2006 17:18 Заглавие: търся схема на акомулираща печка |
|
|
| търся схема на акомулираща печка пеа 4 изгрев [email protected] skype: magi_teneva |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 16, 2006 18:38 Заглавие: Re: търся схема на акомулираща печка |
|
|
| magi_77 написа: | | търся схема на акомулираща печка пеа 4 изгрев [email protected] skype: magi_teneva |
Схема на акумулираща печка? Едва ли може да се намери, защото в печката няма електроника и схемата е елементарна - всеки електротехник би се справил и без схема. Я сподели какъв е проблема, може да ти помогнем. |
|
|
 |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 16, 2006 18:57 Заглавие: |
|
|
А и по тъпо отопление от това не съм виждал. Когато през ноща трябва да е хладно, за да може да се спи нормално, печката бълва. През деня, след 13.00 примерно, вече ти е студено. Няма да сравнявам икономията с климатиците, но съм сигурен че един фирмен радиатор - 2КW ще върши два пъти по добра работа. Няма да споменавам коя фирма имам впредвид, да не се сметне за реклама. _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |
angele Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 16, 2006 19:09 Заглавие: |
|
|
Не ти требе схема,смени акумулаторите !  _________________ Az sam |
|
|
 |
kiril jovchev Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 16, 2006 20:32 Заглавие: |
|
|
Аз мога да я приема в сервиза и обещавам да я ремонтирам безплатно. Само вижте транспорта  |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 16, 2006 20:49 Заглавие: |
|
|
Нещо не схващам вярно, че въпроса е ламерски, но поне е зададен достатъчно коректно.
Какво показваме и доказваме?
Да не говорим, че питащата/ия едва ли сам/а е стигнала до това прозрение да търси схема.
Някой ще да я е посъветвал струва ми се .
Слагам катинара тъй като май го мернах на още едно място където имаше по-нормално развитие (за сега поне). |
|
|
 |
|