| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
vencislav Активен потребител

|
Пуснато на: Сря Окт 27, 2004 21:53 Заглавие: CROWN нуждая се от BIN |
|
|
| Телевизора е шаси 11АК30А4 ,процесор ST92195C3B1/0E0 ,памет24WC08P,цв.проц. STV2248C. След ремонт на захранването ,телевизора си заработи нормално но аз реших да сваля паметта за да си я запиша .След записа я сложих на телевизора но той вече не ще да тръгне ,чувасе само едно цъкане от захранването .Та молбата ми е ако някой има записа на тая памет да ми я изпрати на адрес CALLDIFFI^ABV.BG Като^=@ Благодаря предварително. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Сря Окт 27, 2004 21:58 Заглавие: |
|
|
| Колко сложно написан e-mail |
|
|
 |
Noel Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Окт 28, 2004 6:05 Заглавие: |
|
|
Провери си пощата
Успех ! _________________ Ако не мога да го поправя значи не е развалено .........но живота крие и изненади  |
|
|
 |
БАЛДУИН ЛЕФТЕРОВ Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Окт 28, 2004 9:32 Заглавие: |
|
|
Хм,нещо ме съмнява да е проблема само от презапис на дъмпа.Тия шасита могат да работят и без памет,свали чипа и пусни тв-то,ако не заработи провери си захр.блок,лоши спойки,пукнатини по пистите,окъсена верига(най-вероятно,след като споменаваш за "цъкане" от захр.блок),ако заработи тогава чипа на паметта ти е окъсен как ли е станало това?Това се сещам засега,ако те мъчи още пиши,дъмпове ще ти пратя. |
|
|
 |
vencislav Активен потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 03, 2004 1:56 Заглавие: |
|
|
| Благодаря на Noel за BINа но се оказа че проблема не е в него.Телевизора е бил поразен от мълния. Заблуди ме факта че след ремонта на захранването TV то си заработи ,като се чуваше и един съмнителен звук от имп. трансформатор.Накрая се оказа окъсила намотка на имп. тр. Голямо търсене падна .Закривам темата. |
|
|
 |
|