| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
sanchos Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 20, 2006 12:04 Заглавие: проблем с к700i flash не помага |
|
|
Поблема ми е следния : телефона след 1 месец като го купих започна да не звани , да не сигнализира на време , закасняваше много мелодията ,да му гаснат светлините , 2 пати го дадох за flash и нищо пак си е боклук .
Може ли някои да ми каже какъв е проблема??
Последната промяна е направена от sanchos на Нед Окт 22, 2006 17:33; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
sanchos Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 20, 2006 13:19 Заглавие: и още нещо |
|
|
| когато го осу4а работи правилно сигурно има някои елемент които се отка4ил незнаино как |
|
|
 |
Ivailosp Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 20, 2006 14:16 Заглавие: |
|
|
| а когато го изпуисна 2 пъти и 3 пъти падна от масата докато званеше :Р или просто го почерпи примерно с кола не е от значение нали |
|
|
 |
Pepi Petrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 20, 2006 18:05 Заглавие: |
|
|
| За колата не съм сигурен, ако е гаранционен няма да се занимават да му го флашват,наи-много да получи снимка на шасито за спомен.Да го е изпускал може според мен едно здраво ДУХАНЕ в сервиз и софт ако му решат проблема о.к иначе СУПАТА и т.н |
|
|
 |
prasse Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 21, 2006 22:56 Заглавие: |
|
|
| На какъв език пишеш бе, sanchos ??? |
|
|
 |
sanchos Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 22, 2006 17:26 Заглавие: На какъв език пишеш бе, sanchos ??? |
|
|
На Бългаски ][ що ?
Относно телефона , не съм го изпускал той е на 5 месеца , но последно време зе да ме дразни. 350 кинта, а не мога и да го използвам . и за ... не става, а обичам марката . Със сигурност следващият ми телефон ще е W810i . В момента сам отчаян защото'' flash'' не помага това значи само едно , че някои чарк не е наред , щом леко като го усуча леко работи нормално ама иначе не. По нататак ще спомена конкретно всичките му "Бъгове" , които ми е показвал.
МОЛЯ ДА МИ ПОСОЧИТЕ ФОРУМИ КАДЕТО ДА ПОТЪРСЯ ПОМОЩ!!! |
|
|
 |
dreadx Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 22, 2006 18:08 Заглавие: |
|
|
| Щом при усукване се оправя значи е за ремонт, а не за смяна на софтуер. По-скоро някой кадърен колега дето се занимава с телефони да ти посочат.. |
|
|
 |
тигар Гост
|
Пуснато на: Пон Окт 23, 2006 8:59 Заглавие: |
|
|
| духането му е маиката(станция с топъл въздух) ,или го сложи на скарата да се опече,както беше направил племенника с неговия телефон- майтап |
|
|
 |
sanchos Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 23, 2006 9:58 Заглавие: |
|
|
Kакво имаш предвид с това :''станция с топъл въздух'' , как влияе това на телефона. По подробно моля , ще сам благодарен ако ми помогнете.
Дайте адреси и на други добри форуми |
|
|
 |
prasse Опитен потребител

|
|
|
 |
|