Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Схема изработваща импулси
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Alarms
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пон Окт 23, 2006 7:33    Заглавие: Отговорете с цитат

Това българина е направо ..... Rolling Eyes Хем аларма ще прави хем иска да ползва стар счупен телефон за да му излезе без пари хем пък трябва да го отваря да запоява по него (слушалката за набиране) в тоя момент се питам защо изобщо прави аларма като тя може би няма и да работи в точния момент Exclamation Question
Аз наскоро си взех от млад конструктор и съм доволен те имат 2 варианта за ериксон и за сименс. Телефонче на старо С35 -е около 30 лв. Ериксон Т230 и той около 40лв. като не пипаш нищо по телефона просто му слагаш кабела за връзка.
Между другото схемата за филтрация на входа също е доста сложна. Трябва да е добре филтрирана за да няма фалшиви сработвания.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Nikolaii
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пон Окт 23, 2006 21:54    Заглавие: Отговорете с цитат

Благодаря за схемата, ще я пробвам и ще пиша впечатленията си.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Леле Мале
Гост

МнениеПуснато на: Вто Окт 24, 2006 2:45    Заглавие: Re: Аларма Отговорете с цитат

ji4kajiata написа:
Супер, и аз правя такава аларма. Ще я пробвам , само да остане малко свободно време. Това е много по-добре отколкото да използваш скъпи устройства за телеконтрол, който използват и могат да работят само със скъпи GAM-и. Аз мислех да права такава с таймер 555, но тази изглейда по-стабилна, при таймера 555 мойе по-лесно да се получи самоактивиране от влияние на външни смущаващи фактори.

Да не е нов модел аларма " Ела открадни ме" Laughing Very Happy
Върнете се в началото
ji4kajiata
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Нед Окт 29, 2006 0:22    Заглавие: Аларма Отговорете с цитат

Ами не точно. Ще е допълнителен модул към моите аларми който са с код и софтуерно управление. Ако монторам още процесори трябва да се мисли за още едно непрекъсваемо захранване и оскъпяване на схемата. Така по този начин е по-лесно и по-бързо и заемо по-малко място една малка платка със схема 4001.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
ji4kajiata
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Нед Окт 29, 2006 0:23    Заглавие: Аларма Отговорете с цитат

Ако някой има други такива схема да ги пуска.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети