|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 24, 2006 21:39 Заглавие: Не се доверявайте на Help ADSL !!! |
|
|
Колеги, искам да ви се оплача от "компетентността" на работещите в отдела Help на ADSL. Година и половина ползвам услугите на ADSL и досега не съм имал проблеми. Казвам "досега", защото днес сутринта ми спря Интернета. Веднага се обадих на телефон 0700 17 111 и след десетина минути чакане (вашето обаждане е много важно за нас!) ми се обади мъжки глас (представи се като Георги), на когото споделих проблема. Следвах неговите инструкции и след като не можа да ми помогне, ми заяви, че има изтрит файл от компютъра ми и трябва да си преинсталирам Windows-a. Попитах го това сериозно ли ми го казва и знае ли какво означава, на което той отвърна, че знае, но няма друг начин. Благодарих му за помощта и затворих телефона. Естествено, че не му повярвах, защото знаех, че компютъра ми има връзка с ADSL-модема. Предположих, че DNS-а на БТК-то се е скапал, затова вкарах в настройките DNS-адреса на Спектрум Нет и.....О, чудо! Имах Интернет! Обадих се отново на същия господин, за да го уведомя, че повредата е в DNS-сървъра на БТК, но той не само, че не ми повярва, но категорично ми заяви, че това е било абсолютно невъзможно. Приятелски го посъветвах да се въздържа от подобни радикални съвети (форматиране), защото с неговата "компетентност" ще изгони клиентите на ADSL. След около час въведох оригиналните настройки на ADSL-модема и всичко си дойде на мястото. Добре, че не послушах съвета на БТК "специалиста".  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
kd 503 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Окт 25, 2006 0:45 Заглавие: |
|
|
Общо взето за съжаление на всякъде е така.Аз ползвам Спектрум Нет сега е добре ,но преди около половин година имаше почти всеки ден проблеми и интересното беше че поне 2/3 от случайте даже преди да обясня проблема ми казваха"да да знаем за проблема УТРЕ ще е отстранен " викам си "как утре ве ееейй шшш" един ден издирих суича горе по покрвите и сега си знам като няма нет не звъня никъде.Чакам си търпеливо половин час ,ако не се оправи скачам на покрива рестартирам си суича и всичко е ок  _________________ Усилването на електрически сигнали е основен процес в радиоелектрониката!
i love massive ridiculous bass
Atlanta Georgia U.S.A. the real hip-hop ! |
|
|
 |
sacho Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Окт 25, 2006 7:32 Заглавие: |
|
|
"CALL" центровете се окомплектоваха с млади момичета и момчета които не винаги могат да решат тези проблеми поради обективни и субективни причини.Това е плод на новия мениджмънт на компанията.  _________________ СЕРВИЗ ЗОРА - ПЛЕВЕН
www.sacho5.alle.bg |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Окт 25, 2006 21:11 Заглавие: |
|
|
| sacho написа: | "CALL" центровете се окомплектоваха с млади момичета и момчета които не винаги могат да решат тези проблеми поради обективни и субективни причини.Това е плод на новия мениджмънт на компанията.  |
Нямам нищо против младите хора, но поне да се съобразяват, че нищо не знаят, а не да дават вредни съвети. Ако го бях послушал, няколко дни нямаше да мога да си оправя компютъра . Поне да си признае, че не знае или да попита някой до него, който разбира повече. Не е проблем да не знае, проблем е да дава грешни и вредни съвети. |
|
|
 |
sacho Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Окт 26, 2006 7:40 Заглавие: |
|
|
Абсолютно си прав и аз те подкрепям ама......  _________________ СЕРВИЗ ЗОРА - ПЛЕВЕН
www.sacho5.alle.bg |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|