| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
sweetyboni Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 28, 2006 10:48 Заглавие: iPod?!? PLS HELP!! |
|
|
Проблема е следния... от вчера имам iPod... почти незнам как се работи с това... Инсталирах си iTunes и свалих някакви песни от компютъра... обаче после реших още да сваля и други да изтрия... направих го на iTunes обаче в iPod-а са си старите песни които бях свалила..... отделно... в началото в MyComputer си четеше iPod-а но след известно време видях че пише removable disk??Какво значи това?? сега iPod-а си е включен към компа и мисли вече от мн време и пише do not disconnect .. моля ви помогнете ми нищо не разбирам!!! _________________ PLS HELP!!! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
showMANiak Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 28, 2006 12:41 Заглавие: |
|
|
Чети упътването  _________________ Може и да бъркам..... |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Окт 28, 2006 14:09 Заглавие: |
|
|
| showMANiak написа: | Чети упътването  |
м там нищо не пише за това!!!!  _________________ PLS HELP!!! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Окт 28, 2006 14:35 Заглавие: |
|
|
Добре де никой ли няма да ми помогне вече от сутринта iPod-a е включен в компа и пише Do not disconnect ... какво да правя!!?!?!?!???  _________________ PLS HELP!!! |
|
|
 |
Bobcho Активен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 28, 2006 14:53 Заглавие: |
|
|
И аз преди време се борих с един iPod голяма борба падна значи първо по въпроса за Do not disconnect .... Значи iPod-а се зарежда през USB-то и този надпис седи докато не се зареди напълно. А за програмката първо се вкарват песните в нея и чак след това се включва iPod-а и те се прехвърлят в него. Поне при мен така се получи. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Окт 28, 2006 18:58 Заглавие: |
|
|
| Bobcho написа: | И аз преди време се борих с един iPod голяма борба падна значи първо по въпроса за Do not disconnect .... Значи iPod-а се зарежда през USB-то и този надпис седи докато не се зареди напълно. А за програмката първо се вкарват песните в нея и чак след това се включва iPod-а и те се прехвърлят в него. Поне при мен така се получи. |
Много ти благодаря... дано стане...щотооо  _________________ PLS HELP!!! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Окт 29, 2006 16:13 Заглавие: |
|
|
Сега имам нов проблем .. вече песните е ясно как се качват
Обаче нормално ли е 2 дена подред се случва........... вечерта зареждам батерията и на сутринта вече няма.......... аз мисля че не е ........ някой може ли да ми помогне??? моля ви! _________________ PLS HELP!!! |
|
|
 |
lio Kler Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 29, 2006 19:40 Заглавие: |
|
|
Такааа. След дълго радиомълчание и аз да се включа... че то все работа, тва, онова... Значи доколкото ми позволяват скромните знания по английски (все пак ми е трети език и не съм много добре) "Do not disconnect" означава "Не разначай", което е абсолютно нормално. "Removable disk" - сменяем диск - всяко подобно устройство има такъв статус. Абе вие нямате ли си речници на компютъра!? Второ: китайските USB зарядни у-ва - никога! През нощта като оставяш АйПода да се зарежда от компа, когато той като е спрян дали са включени петте волта захранване (то тва зависи от един джъмпер - виж инструкциите на дъното). И ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ПАЗИ ОТ УДАРИ!!! Както всеки хард диск, и този в АйПода е много чувствителен - не го удрайте, ще се обиди  _________________ Мразя като остават излишни болтчета... |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Окт 29, 2006 20:16 Заглавие: |
|
|
Благодаря ти lio Kler аз мн добре знам английски... и си превеждах нещата... просто питах за батерията съмнявам се че USB кабела е китайски.... просто батерията сама се хаби без да ползвам iPod-а а когато го ползвам имам чувството че се хаби по бавно! незнам!  _________________ PLS HELP!!! |
|
|
 |
lio Kler Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 29, 2006 20:42 Заглавие: |
|
|
Ами какво те притеснява от надписите? Значи то от кабела не зависи, говоря за зарядното... А по принцип чисто новите батерии искат да получат "разгон" (май ползвам руския термин - не съм руснак, просто уча руски), сиреч няколко цикъла на пълно разреждане и зареждане. Щом е чисто нов - едва ли клемите на батерията са се зацапали и имат ниско съпротивление... Питай магазина...  _________________ Мразя като остават излишни болтчета... |
|
|
 |
|