| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 29, 2006 19:10 Заглавие: |
|
|
ssavi Кофти приказки приказваш! Задръж емоциите,защото съм сигурен,че ако така продължаваш,следващият път и showMANiak няма да ти обърне внимание! Все пак тук сме приели по-инакви начини за общуване,а пък модераторите са за това -да се обаждат от време на време,за да напомнят че всеки има някой над себе си! _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ssavi Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 29, 2006 20:40 Заглавие: |
|
|
Прикаски от рода на ТИ КОЙ КЛАС СИ НЕ ОТИВАТ на човек претендиращ ,че знае много повече от останалите
Наистина незнам как по-точно да си формулирам с технически изрази въпросите но това неозначава ,че трябва да се подиграва.
Що се отнася за помощ към ПО-МАЛКО рРАЗБИРАЩИТЕ 'showMANiak' показа как трябва да се отнасят останалите,камолиа МОДЕРАТОР  |
|
|
 |
veskobx Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 29, 2006 20:53 Заглавие: око |
|
|
| Я вместо да се карате, по-добре прати една снимка на тия очи които си купил да ги видя, щото правих едни, но нещо не ми харесаха и... |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 29, 2006 21:07 Заглавие: |
|
|
| ssavi написа: | Прикаски от рода на ТИ КОЙ КЛАС СИ НЕ ОТИВАТ на човек претендиращ ,че знае много повече от останалите
Наистина незнам как по-точно да си формулирам с технически изрази въпросите но това неозначава ,че трябва да се подиграва.
Що се отнася за помощ към ПО-МАЛКО рРАЗБИРАЩИТЕ 'showMANiak' показа как трябва да се отнасят останалите,камолиа МОДЕРАТОР  |
Освен, че не знаеш как да си формулираш въпроса, ти не можеш и грамотно да го напишеш.
След като си тръгнал да се занимаваш с нещо подобно би било добре поне да си наясно, че термина е светодиод!
За начина по който питаш, пишеш и се държиш въпроса ми съвсем не е подигравка, а е напълно сериозен.
Ако продължаваш по този начин - тамата ти ще замине в говорилнята.
P.S.Между другото showMANiak също е модератор в този раздел, така че бъди по-точен. |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 29, 2006 21:55 Заглавие: |
|
|
| Те въпросите ти че бяха ТЪПИ ,ТЪПИ бяха ,та чак ВДЛЪБНАТИ ,ама вземи да научиш и правописа! |
|
|
 |
bobykafe Опитен потребител

Регистриран на: 02 Ное 2004 Мнения: 1325 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Пон Окт 30, 2006 8:41 Заглавие: |
|
|
колеги, никой не се е родил научен! _________________ Няма нищо по- унизително от това, да виждате идиоти, които успяват в начинания, в които сте се провалили
----------------
В този форум вече съм само на гости... |
|
|
 |
showMANiak Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 30, 2006 8:42 Заглавие: |
|
|
Щом питащия е доволе и няма какво повече да се каже по темата,мисля че е време да се заключи. _________________ Може и да бъркам..... |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 30, 2006 8:43 Заглавие: |
|
|
Темата се заключва поради това което ми беше изпратено като PM:
| ssavi написа: | ако искаш мога да те науча да пееш в особена тоналност
Недей да говориш толкова много СЕЛЯНЧЕ  |
Ти като си в Люлин - за голямо гражданче ли се мислиш?
showMANiak, може би все пак е добре човек да си преценява действията преди да ги върши.
bobykafe, винаги съм се учудвал на "леката" употреба на термина колеги. Когато липсват първите седем, това е за цял живот и нищо не е в състояние да го научи. |
|
|
 |
|