| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Milen_haskovo Опитен потребител

Регистриран на: 11 Фев 2005 Мнения: 1404 Местожителство: София/Хасково
|
Пуснато на: Пон Окт 30, 2006 8:59 Заглавие: |
|
|
Този Removable Disk всъщност ти е I-POD-а, с него можеш да работиш по същия начин както качваш файлове в дискета С Copy и Paste става всичкото. Влизаш вътре и триеш това дето не ти харесва. После като го изключваш за да не стане някакъв фал, долу до часовника трябва да има една иконка - "Safely remove....." кликаш на нея с левия бутон и после на устройството от падащото меню което излиза след клика. Ако изпише "It's now safe to remove your hardware" значи е безопасно да го изключиш. Ако даде някаква грешка - провери някоя програма да не ползва устройството (като I-Tunes) и я спри, след което пак цъкаш там за премахване на устройството... _________________ Както си работеше и спря... |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
lio Kler Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 30, 2006 9:15 Заглавие: |
|
|
Мммда, точно както Милен казва... _________________ Мразя като остават излишни болтчета... |
|
|
 |
sweetyboni Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 30, 2006 12:22 Заглавие: |
|
|
Незнам дано да е това което казваш.... но ме притеснява това че за 7-8 часа(независимо дали работи или не) батерията пада.... незнам... + това се зарежда според мен много време... а за зарядното... аз нямам зарядно.. от компа го зареждам...а принципно за колко време издържат батерийте? аз утре ще отида в магазин и ще им кажа за моя случай де Мерси пак lio Kler  _________________ PLS HELP!!! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Окт 30, 2006 12:38 Заглавие: |
|
|
Мдаа.... утре ще ходя до магазин да питам........ А сега да питам последно нещо.... Как се качват снимки .. хахаха _________________ PLS HELP!!! |
|
|
 |
lio Kler Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 30, 2006 13:51 Заглавие: |
|
|
Ти си с цветен дисплей? Супер. Ами просто ги paste-ваш на removable disk, както би направил ако искаш да запишеш файл на флопито. Може и със десен бутон върху нужния файл > send to > removable disk ... общо взето така  _________________ Мразя като остават излишни болтчета... |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Окт 30, 2006 14:00 Заглавие: |
|
|
Даа последен модел ми е мога и филми да гледам.... аз защото ползвам програмата iTunes и оттам качих песните и понеже там няма за снимки.... а за филми има ама нямам идея как се качват... ще направя както казвате... в removable disk
а въпроса с батерията още си седи...  _________________ PLS HELP!!! |
|
|
 |
Milen_haskovo Опитен потребител

Регистриран на: 11 Фев 2005 Мнения: 1404 Местожителство: София/Хасково
|
Пуснато на: Пон Окт 30, 2006 15:10 Заглавие: |
|
|
Ако е чисто нов батерията трябва да направи 10-ина цикъла зареждане-изтощатаване за да достигне максималния си капацитет. Изтощаването на батерията трябва да е пълно, да не може да запали с изтощена батеия . _________________ Както си работеше и спря... |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Окт 30, 2006 15:45 Заглавие: |
|
|
Ахам.. значи е нормално казваш да се изтощава бързо... брей... добре чисто нова е да! Дано да е както казваш!! Мерси ! _________________ PLS HELP!!! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Окт 31, 2006 12:43 Заглавие: |
|
|
Ей сега питах в магазин .. човека се учуди и каза че не било нормално..... какво да правяяя!!!  _________________ PLS HELP!!! |
|
|
 |
dreadx Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Ное 04, 2006 17:29 Заглавие: |
|
|
| Въобще не го намирам за нормално, и това с 10-тината цикъла също. Ако е сигурно, че батерията се зарежда докрай, след като iPod-a наистина стои изключен, а на другия ден батерията отново се е разредила може би трябва да го занесеш във фирмения сервиз или в магазина да ти го сменят, поне ти е в гаранция.. :) |
|
|
 |
|