| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
iohko Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 27, 2006 10:53 Заглавие: Clarion PU-2471A(G) |
|
|
| ima li njakakva vazmojnost da se pusne bez displeja koito e v kolata? tova e ot Citroen C4. izvinjavam se za latineca no neiska da mi premine na kirilica! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
pavlin v Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 31, 2006 13:03 Заглавие: |
|
|
Даи малко повече подробности,така като модел не ми говори нищо.  |
|
|
 |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 31, 2006 13:47 Заглавие: |
|
|
За без дисплей не знам, ама на всичко отгоре си търси и серийния номер на колата, иначе писука на определено време. Не съм мислил по въпроса дали може всичко да се елиминира. _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |
iohko Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 31, 2006 14:27 Заглавие: |
|
|
| отървах се сравнително лесно! лаудинга му BA5938FP беше дефектен!благодаря за отзивчивоста! |
|
|
 |
angele Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 06, 2006 20:41 Заглавие: |
|
|
И много по-добре,че си отказал...Всъщност този кларион е привързан твърдо към иммобилайзера и компютъра на колата-нямаш никакъв шанс да го пуснеш без код самостоятелно.В еепрома на радиото не се пази нищо за кода...Това е един от малкото,които не ми се удаде да разкодирам/самостоятелно да работи имам в предвид/.
Купих въпросното радио на търг от катастрофирал Ситроен преди 3 години..и пробвах какво ли не...и не ми се удаде да го подкарам..
Защото ако трябва да завърша историята-продадох го на един клиент с откраднато същото радио и му го привързах без проблеми..
Успехи! _________________ Az sam |
|
|
 |
|