| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
NIK Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 01, 2006 17:45 Заглавие: Проблем телевизор-зъболекар |
|
|
| Колеги,днес оправих телевизора на един познат зъболекар без пари понеже сме познати.Тогава той ми благодари и ми каза ,че ще ми извади няколко зъба без пари.Добра зделка нали! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
GOSHO Опитен потребител

Регистриран на: 08 Яну 2004 Мнения: 1450 Местожителство: Варна - с.Тополи
|
Пуснато на: Сря Ное 01, 2006 18:25 Заглавие: |
|
|
Много добра даже.
На мене ми взеха 120лв. само за ваденето на един зъб.  |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 01, 2006 18:55 Заглавие: |
|
|
То темата не е за този раздел ама тъй и тъй си хванал зъболекаря на тясно то го накарай да ти извадите всичките зъби без пари и тогава вече зделката ще е чудесна  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 01, 2006 20:35 Заглавие: |
|
|
| Дано си се спазарил да ги вади с упойка ,че иначе .... |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 01, 2006 21:47 Заглавие: |
|
|
Да цитирам един колега:
И ние, и зъболекарите взимаме средно на ремонт по около 30 лв. Но докато в една къща има средно по 100 зъба, няма 100 телевизора  _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 01, 2006 22:05 Заглавие: Re: Проблем телевизор-зъболекар |
|
|
| NIK написа: | | Колеги,днес оправих телевизора на един познат зъболекар без пари понеже сме познати.Тогава той ми благодари и ми каза ,че ще ми извади няколко зъба без пари.Добра зделка нали! |
Абре,аланкоолу,как мой да са прецакаш така-пии бутилка "Пещерска" за упойка,па суен-буен излез на пътя и тегли една яка майна на първия срещнат от ония дебеловратите баровци с големите ланци.
Гарантирано ще ти ги извади всичките зъби от един път и то без пари да ти иска.  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 01, 2006 22:06 Заглавие: Re: Проблем телевизор-зъболекар |
|
|
| NIK написа: | | Колеги,днес оправих телевизора на един познат зъболекар без пари понеже сме познати.Тогава той ми благодари и ми каза ,че ще ми извади няколко зъба без пари.Добра зделка нали! | Добра сделка си направил БРАВОС  |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 01, 2006 22:16 Заглавие: |
|
|
Виж ако е някоя спортна зъболекарка под трийсетака бих се замислил да и го отремонтирам безплатно и да я врътна после на машинката на едни бързи обороти.  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 01, 2006 22:19 Заглавие: |
|
|
| Bojilov написа: | Виж ако е някоя спортна зъболекарка под трийсетака бих се замислил да и го отремонтирам безплатно и да я врътна после на машинката на едни бързи обороти.  | Според мен ако е под 30стака ще те врътне на бавните обороти тогава да му мислиш  |
|
|
 |
Boiko Опитен потребител

Регистриран на: 01 Апр 2004 Мнения: 547 Местожителство: София-Люлин 8 зад Билла 0888 491 426
|
|
|
 |
|