|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ray111 Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 03, 2006 21:10 Заглавие: TV VESTEL - Процесор |
|
|
| Изгоря ми процесора на телевизора VESTEL 7210 GT PIP 29'' ,ще ви бъда благодарен,ако някой ми каже откъде да си купя нов,защото от сервиза ми казаха,че техните доставчици нямали.От София съм. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
zapad Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 03, 2006 21:19 Заглавие: |
|
|
| а какъв е процесора |
|
|
 |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 03, 2006 21:21 Заглавие: |
|
|
Изобщо не се занимавай с купуване на процесор. Риска е огромен. Потърси сервиз в който ще ти кажат: Господине, вашия телевизор ще бъде отремонтиран за ....... лв. Съгласен ли сте с тази сума?
И ако да, оставете други да си свършат работата.
Извинявам се че писах на ти, въпреки че още няма 22.00 _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 03, 2006 22:33 Заглавие: Re: TV VESTEL - Процесор |
|
|
| ray111 написа: | | Изгоря ми процесора на телевизора VESTEL 7210 GT PIP 29'' ,ще ви бъда благодарен,ако някой ми каже откъде да си купя нов,защото от сервиза ми казаха,че техните доставчици нямали.От София съм. |
Съветвам те да отидеш в сервиз "Ретел", намира се на Г.М.Димитров 60 (дано да не бъркам номера). Те са сервиз на Watson, но той е 1:1 Westel. Гарантирам ти, че там ще ти оправят телевизора. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|