| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Hristiqn Активен потребител

|
Пуснато на: Съб Ное 04, 2006 19:30 Заглавие: |
|
|
| showMANiak написа: | | Hristiqn написа: | | Bojilov написа: | Ох ами да почваме тогава,кво да те правим.
Мултицет имаш ли?
Има един прав трансформатор едричък с феритен магнитопровод от него ли идва звука?
Има един мощен транзистор на радиатор където колектора му е вързан на краче на ТХО-премери го дали е здрав.
Пък после ще му мислим. | Звука не мога точно да разбера от къде е ама някъде до него.А транзистора е здрав!!! |
Я между другото сподели как измери дали е здрав  | Намерих схема от datasheetcatalog.com с нея го измерих. Друго е!!!  _________________ Аз знам,че нищо не знам,ама има хора дет и тва не знаят!?! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Ное 04, 2006 20:04 Заглавие: |
|
|
| Щом за транзистор търсиш схема от нет-а......не е ли по-добре да започнеш с нещо по-простичко? Пак казвам - 100Хц ТВ не са за всяка уста лъжица! Но в крайна сметка решението си е твое. |
|
|
 |
showMANiak Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Ное 04, 2006 20:24 Заглавие: |
|
|
| pamporov написа: | | Щом за транзистор търсиш схема от нет-а......не е ли по-добре да започнеш с нещо по-простичко? Пак казвам - 100Хц ТВ не са за всяка уста лъжица! Но в крайна сметка решението си е твое. |
Точно за това го попитах как е проверил дали е здрав  _________________ Може и да бъркам..... |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Ное 04, 2006 21:50 Заглавие: |
|
|
Хубаво де-откъде точно идва звука за който говориш и как точно звучи.
Пиши точно какви стойности ти даде като преходи транзистора като го измери.
Като го свалиш на пътечката на която е бил колектора имаш ли напрежение и колко е то?
На вторичните намотки имаш вързани на всяка диоди за вторичните изправители-ще ги видиш.
Премери ги всичките.
Пиши тук има ли всеки от изправителите изходни напрежения и какви са точно те.
Прегледай след всеки от тези изправители да нямаш товар (прекомерно малко съпротивление) или направо късо. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Ное 04, 2006 22:32 Заглавие: |
|
|
| Аз се оттеглям. |
|
|
 |
plamen petrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Ное 04, 2006 23:04 Заглавие: |
|
|
| pamporov написа: | | Аз се оттеглям. |
Крайно време беше тоя ме нападна още преди 2-3месеца със първата си тема за един монитор сони , тогава разбрах че този човек няма познания за третокласник в областта на техниката.Доста време се опитвах да му кажа че не е за него но не разбира от дума (проблема с меренето на тр все още си седи)Може ли повдигналия темата да каже какво е АБЛ АРУ АДЧ ВО ГХО НЧУ . _________________ Директна връзка Skype-plamenpetrov8281 |
|
|
 |
helios Опитен потребител

Регистриран на: 23 Апр 2005 Мнения: 2944 Местожителство: Pirdop/Zlatica
|
Пуснато на: Съб Ное 04, 2006 23:12 Заглавие: |
|
|
| plamen petrov написа: | | pamporov написа: | | Аз се оттеглям. |
Крайно време беше тоя ме нападна още преди 2-3месеца със първата си тема за един монитор сони , тогава разбрах че този човек няма познания за третокласник в областта на техниката.Доста време се опитвах да му кажа че не е за него но не разбира от дума (проблема с меренето на тр все още си седи)Може ли повдигналия темата да каже какво е АБЛ АРУ АДЧ ВО ГХО НЧУ . |
Тези абревиатури,ще намери начин да ги РАЗГАДАЕ...
Все пак,евала на Божинов за търпението! |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 05, 2006 0:08 Заглавие: |
|
|
Щом Коцев не се е намесил значи има нещо гнило в тая тема ...  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
Gogo55 Активен потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 05, 2006 1:47 Заглавие: |
|
|
това значи ли че от този момент вече няма гнило?  _________________ www.gogo55.narod.ru |
|
|
 |
Hristiqn Активен потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 05, 2006 1:57 Заглавие: |
|
|
| Bojilov написа: | Хубаво де-откъде точно идва звука за който говориш и как точно звучи.
Пиши точно какви стойности ти даде като преходи транзистора като го измери.
Като го свалиш на пътечката на която е бил колектора имаш ли напрежение и колко е то?
На вторичните намотки имаш вързани на всяка диоди за вторичните изправители-ще ги видиш.
Премери ги всичките.
Пиши тук има ли всеки от изправителите изходни напрежения и какви са точно те.
Прегледай след всеки от тези изправители да нямаш товар (прекомерно малко съпротивление) или направо късо. | Транзистора го извадих и го загубих някъде и сега ще купя нов да видим кво ще стане но стойностите съм ги записал и са 586 и 763 но непомня коя на коя беше-дали първата е на колектора а второта на емитера или обратно.Сега в понеделник ще видя дали има и ще купя и ще видя какво ще стане.  _________________ Аз знам,че нищо не знам,ама има хора дет и тва не знаят!?! |
|
|
 |
|