| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
evgevg Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Ное 04, 2006 22:49 Заглавие: Teletech-DVD-HT5010 |
|
|
| ДВД-то се води домашно кино и е чисто ново.Включих му тонколоните и го пуснах с MP3-диск,но работят само две малки тонколони-FR и FL.Останалите SR,SL,CEN и SUB мълчат.Субуфера беше изключен от менюто -пуснах го ,но не тръгва.Пробвах всичко в менюто за звука-без успех.За момент свързах субуфера с един от работещите изходи и се чу звук.Пробвах и с VCD както и с DVD-дискове.Въпроса ми е нормално ли е да работи така.Между другото клиента ме заведе у друг собственик на подобен модел-Teletech-и при него работеха само 2 тонколони. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
helios Опитен потребител

Регистриран на: 23 Апр 2005 Мнения: 2944 Местожителство: Pirdop/Zlatica
|
Пуснато на: Съб Ное 04, 2006 22:57 Заглавие: Re: Teletech-DVD-HT5010 |
|
|
| evgevg написа: | | ДВД-то се води домашно кино и е чисто ново.Включих му тонколоните и го пуснах с MP3-диск,но работят само две малки тонколони-FR и FL.Останалите SR,SL,CEN и SUB мълчат.Субуфера беше изключен от менюто -пуснах го ,но не тръгва.Пробвах всичко в менюто за звука-без успех.За момент свързах субуфера с един от работещите изходи и се чу звук.Пробвах и с VCD както и с DVD-дискове.Въпроса ми е нормално ли е да работи така.Между другото клиента ме заведе у друг собственик на подобен модел-Teletech-и при него работеха само 2 тонколони. |
Как се държат изходите за външен усилвател? |
|
|
 |
evgevg Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Ное 04, 2006 23:23 Заглавие: |
|
|
| Звук не излезе и на телевизора.И той е чисто нов-Daewoo.Само видео-сигнал успях да изкарам+звука от двете говорителчета.Между другото директния кабел е с по 3 чинча и много прекъсва-получават се брумове като се размърда-губи се и видеото а уж е нов.Двд-не е при мен. |
|
|
 |
helios Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Ное 04, 2006 23:27 Заглавие: |
|
|
| evgevg написа: | | Звук не излезе и на телевизора.И той е чисто нов-Daewoo.Само видео-сигнал успях да изкарам+звука от двете говорителчета.Между другото директния кабел е с по 3 чинча и много прекъсва-получават се брумове като се размърда-губи се и видеото а уж е нов.Двд-не е при мен. |
Я го отвори,и виж да няма изгоряла ИС,от тези на радиаторите-разбира се ако си ПРИКЛЮЧИЛ с ровенето в менюто. |
|
|
 |
evgevg Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Ное 04, 2006 23:33 Заглавие: |
|
|
| То е гаранционно просто исках да разбера дали и други екземпляри се държат така.Да не би да има някаква тънкост за да тръгнат всички говорители. |
|
|
 |
helios Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Ное 04, 2006 23:48 Заглавие: |
|
|
| evgevg написа: | | То е гаранционно просто исках да разбера дали и други екземпляри се държат така.Да не би да има някаква тънкост за да тръгнат всички говорители. |
Ами нищо,че е гаранционно.Крайните ,горят и на гаранционните-особено когато собственика си въобразява,че трябва да "бута стени" с него. |
|
|
 |
evgevg Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Ное 04, 2006 23:55 Заглавие: |
|
|
Добре ще се консултирам със собственика,който ми е кумец-дали да го отворим.Иначе аз го разпечатах днес и не е пускано-освен да са го опукали още в магазина???  |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 05, 2006 11:51 Заглавие: |
|
|
| Извинявам се за въпроса, но все пак сигурен ли си, че това което искаш да чуеш (5+1) има от къде? |
|
|
 |
evgevg Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 05, 2006 14:15 Заглавие: |
|
|
| Може и това да е причината-да иска звук(5+1) за да тръгнат всички говорители.Ще търся такъв диск. |
|
|
 |
andrey1988 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 05, 2006 14:28 Заглавие: |
|
|
| Мисля че трябва DVD -то да изработи по изкуствен начин съраунд, защото МР3 - ката е стерео , това трябва да се настройва от менюто някъде. |
|
|
 |
|